9,1
1.354 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van Leussen

9,1

1.354 beoordelingen - Powered by TNS

vriendelijke en deskundige toelichting.

J.Scheper (Zwolle)
12-06-2020

Zeer professioneel, klantvriendelijk en topservice.

Irene Stegeman (Westerhaar)
10-06-2020

Eerlijk en betrouwbaar.

H. Kuipers (Nijverdal )
10-06-2020

Correct en vriendelijk.

J.melenboer (Ommen)
10-06-2020

Goede service, vriendelijk personeel, kundig. In overleg kan veel! Afspraken worden nageleefd. Zeer tevreden.

Nico Voskamp (Olst)
10-06-2020

Het is een prettig bedrijf om klant bij te zijn. Ik woon op Terschelling, maar ga voor het onderhoud van mijn RAV4 graag naar Zwolle. Keurig nette garage met vriendelijk en behulpzaam personeel. Ook de service na de aanschaf van de auto (hulp bij bediening van de boordcomputer en installeren hondenrek) was bijzonder goed.

Gert Cupido (West-Terschelling)
10-06-2020

Mijn auto daar gekocht, omdat vrienden van ons in Dalfsen fervente Toyota rijders zijn en zeer tevreden waren over de betrouwbaarheid van het bedrijf. Inmiddels wonen zij in Denemarken, maar hebben wij onze Toyota nog steeds in onderhoud bij van Leussen. Wij zijn niet de enige die bereid zijn dat te doen.

D. van Wilgenburg (de Bilt)
08-06-2020

Klanttevredenheid en goede service.

Dhr.AADekker (Zwolle )
08-06-2020

Ik kom jaren bij deze garage en ben zeer tevreden.

de heer b.s.j.verheijde (Ommen)
03-06-2020

Garage van Leussen denkt met je mee. Werkt snel naar een oplossing en is duidelijk in de communicatie. Fijne zaak. Veel verstand van Toyota. Ook de oudere modellen.

M.Bronk
03-06-2020

Klantvriendelijk en deskundig personeel.

Herman Kone (Ommen)
03-06-2020

Garage J. van Leussen is een prettige garage, waar je altijd vriendelijk en snel wordt ontvangen en geholpen, zowel met grotere reparaties, als met kleine zaken. Het werk wordt zorgvuldig uitgevoerd. Overigens is er weinig sprake van reparaties, anders dan de jaarlijkse beurten. We rijden al meer dan 40 jaar Toyota en willen niet anders, de laatste 16 jaar op advies van de garage een Toyota Prius, die het meest passend voor ons is. We hebben nooit last gehad van pech onder weg. Alle complimenten voor deze garage in Dalfsen.

Mevrouw J.W.Zwart (Dalfsen)
03-06-2020

Goede service, nette prijzen, geen onnodige reparaties.

A.J. Mulder (Zwolle)
03-06-2020

Nooit pech gehad met de Toyota Prius, maar dan sta je op een zaterdagmiddag ineens stil naast de snelweg vanwege brandende waarschuwingslampjes. We zijn naar Toyota dealer Van Leussen in Zwolle gebracht en daar zijn we zeer vriendelijk en uitstekend geholpen. Op een zaterdagmiddag bij een drukke garage aankomen en meteen hulp krijgen! Reparatie duurde wat langer, maar we kregen een mooie leenauto, de volgende werkdag kregen we snel bericht wat er mankeerde en wat het zou kosten. Die kosten vielen reuze mee en al met al een hele prettige ervaring met een voor ons onbekende Toyota-dealer.

P.K. Pit
03-06-2020

Een goede garage waar men de tijd voor je neemt, vragen beantwoord en als ze het niet weten het even uitzoeken en helder communiceren.

Mevr Keizer (Coevorden)
03-06-2020

Al jaren lang klant. Altijd prima service, en fatsoenlijke rekeningen. Gaan niet per se voor de duurste oplossing, wel de beste. Intussen ken je het personeel, persoonlijke aanpak is zeer prettig.

Rein Bruinsma (Dalfsen)
29-05-2020

Prima service en prettige ontvangst.

Gerard Deuling (Zwolle)
28-05-2020

Prettig geholpen, zeer klantvriendelijk. Daarnaast is er veel werk verzet en een hoop viel onder de garantie en de factuur viel mij daarom 100% mee.

Mevr M. Bos (Genemuiden)
28-05-2020

Goed en vriendelijk behandeld en alles volgens afspraak verlopen.

Jan Smeenk (Raalte)
28-05-2020

Goede garage, makkelijk afspraken maken, prettig om te zijn.

Gerrit Meijer (Dalfsen)
21-05-2020

Service is prima. Volledig transparant zowel vooraf als tijdens reparatie- en/of reguliere beurten en apk. Klant wordt niet geconfronteerd met onverwachte kosten.

Robert Jurriens
21-05-2020

Een garage waar je netjes wordt behandeld en waar ze geen onnodige reparaties uitvoeren.

Raymond Nijenhuis (Ommen)
15-05-2020

Ik heb nog niet zo heel vaak met de garage van doen gehad, tweede APK en kleine + grote beurt. Alles naar tevredenheid. Bij tussentijds bezoekje met vraag over beschadiging ben ik goed geholpen.

C.Oosting (Zwolle)
15-05-2020

Prima service, aardige mensen die met je meedenken.

Dhr j anjema
14-05-2020

Vakbekwaam en zeer klantvriendelijk in de omgang!

Dhr. S.J. de Vries (Kampen)
14-05-2020

Goed advies en goede service.

Han Groote Wolthaar (Raalte )
14-05-2020

Snelle en goede service. Denken mee en uiterst vriendelijke medewerkers.

Richard Stremmelaar (Zwolle)
14-05-2020

De mensen die er werken doen altijd hun best voor je. Zijn vriendelijk en behulpzaam.

Klaas van Dijk (Kampen)
14-05-2020

Goede communicatie en komen afspraken na.

Bart
14-05-2020

Correcte en vriendelijke mensen. Goede en duidelijke afspraken. Goede koffie, zeker niet onbelangrijk.

K H van der Steege (Hasselt)
06-05-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.