9,1
1.028 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van Leussen

9,1

1.028 beoordelingen - Powered by TNS

prima hulp bij een klein mankement, maar wij moesten wel terugkomen, omdat er iets moest gebeuren dat de aanwezige monteur niet kon doen.

Wim Westenberg (Wierden)
18-02-2020

Alles correct zoals afgesproken.

D Driessen
13-02-2020

Service, vriendelijk en transparant zoals het hoort. Geen verassingen achteraf.

Henk van 't Zand (Dedemsvaart)
12-02-2020

korte lijnen naar de klant en ze komen de gemaakte afspraken na.

Hendri (Dalfsen )
12-02-2020

Fijne duidelijke service. Een goede aanrader voor andere mensen

Mevr Fieten (Dedemsvaart)
05-02-2020

Goede vakgarage. Komt afspraken na. Prijs van te voren wordt goed ingeschat.

Marco Linthorst (Dalfsen)
05-02-2020

Goede Toyota Garage waar klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel staan.

G.Braakman (Dalfsen)
05-02-2020

Goede service , vriendelijke en communicatief sterke mensen die achter hun product staan.Service werkplaats top .

Piet Kuiper (Burgum)
31-01-2020

Ik vind het heel vreemd dat bij een fabrieksfout, het leveren van een lekke auto.... algehele klacht Aygo. Dat de kosten volledig voor de klant zijn

Erik Busscher (Dalfsen)
29-01-2020

Uitstekende garage, meedenkende medewerkers, altijd vriendelijk en je bent er geen nummer.Men kent de klanten.

JohanB (Dalfsen)
29-01-2020

Prettige dealer altijd behulpzaam

Eric Eisink (Zwolle)
29-01-2020

Zeer correcte mensen vakmanschap

Heller dakreiniging (Musselkanaal )
29-01-2020

Ik kom al meer dan 40 jaar bij Jan, al voordat hij een officieel garagebedrijf had. Steeds tot volle tevredenheid en met het volste vertrouwen.

Albert Snel (Zwolle)
24-01-2020

IK geef een zeven omdat als ik een zeven ergens voor zou krijgen ik blij zou zijn.

Christien Damman (Zwolle)
24-01-2020

Toyota dealer Van Leussen is een fijn autobedrijf en zeer klantvriendelijk. Nemen echt de tijd voor je en zijn bereid je met alles te helpen. Super fijn!

R.A.Sepers (Zwolle)
24-01-2020

Goede service vakbekwaam en klantvriendelijk

Bakker (Holten)
22-01-2020

Goede service, fijne mensen

Biegstraaten (Witharen)
22-01-2020

Je wordt daar correct en zakelijk geholpen zonder ooit problemen.

K.Krol. (Dedemsvaart)
22-01-2020

Tevreden over de hele linie

I. de Kiewit (Zwolle)
22-01-2020

net als het merk goed en betrouwbaar

Dhr.H.C.Tiernego (Zwolle)
21-01-2020

Altijd goede service.

Mevr. M van den Berg - Gerritse (Zwolle)
17-01-2020

Vriendelijke en vakkundige medewerkers op zowel de receptie, werkplaats en showroom. Bij onderhoud en reparatie altijd een perfecte terugkoppeling over de uit te voeren werkzaamheden en bijbehorende kosten.

R. van Loon (Ommen)
15-01-2020

Klantvriendelijke en duidelijke communicatie over benodigde ingrepen / onderhoud en een schappelijke prijs.

dhr. Smook
15-01-2020

zeer tevreden

Mevr. F. van Dam (Zwolle)
15-01-2020

Vriendelijke benadering en goede afhandeling afspraken werkzaamheden. Goed en tijdig geïnformeerd m.b.t. enkele extra werkzaamheden en nette aflevering van de auto. Prima service middels leenauto.

Paul Kamerbeek (IJsselmuiden)
15-01-2020

Gewoon een uitstekende garage kan mij niet meer wensen

Riekie Nijenhuis (Den Ham)
15-01-2020

Door de algehele samenwerking service en professionele benadering van de verkoper van Garage van Leussen te Ommen, ben ik zeer gecharmeerd. Geen vraag te veel, extra proefrit geen probleem, onderhoud in goed overleg op allerlei tijden.Top alle collega's!

Alexander Danser (Hardenberg )
10-01-2020

zoals beschreven, net-duidelijk-ok

dhr K.Eenkhoorn
08-01-2020

Goede monteurs en goed naar mij geluisterd.

j.rigterink (ijselmuiden)
02-01-2020

Goed ontvangen als je er komt, goede begeleiding als je er een auto koopt. Super tevreden dus. Een fijn bedrijf.

W Buitink (Nijkerk )
30-12-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.