9,1
1.432 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van Leussen

9,1

1.432 beoordelingen - Powered by TNS

ik ben tevreden over garage Van Leussen Zwolle.

J.M.Schiltman-Mackor (Zwolle)
26-10-2020

Zeer nette garage, iedereen even vriendelijk, je wordt gewoon goed behandeld.

gerrit jansen (nijverdal)
22-10-2020

Moderne garage - fijn ontvangst en deskundig personeel. Tot nu toe heb ik geen nare ervaring gehad.

Dhr. A.D. de Waard (Ommen)
22-10-2020

Prettige garage met vriendelijke mensen.

J. Kleene
22-10-2020

Het bedrijf straalt vertrouwen uit. Ze kennen je en zijn aanspreekbaar als er kleine mankementjes zijn en die worden meestal direct verholpen. En je weet waar je aan toe bent bij onderhoud en of reparatie.

Rein Smit (Lemelerveld)
22-10-2020

Servicebeurt aan de Aygo gehad en is heel goed verlopen. Keurige prijsopgave gehad en de prijs klopte precies. En alles binnen ruim een halve dag. Goed werk Garage van Leussen.

Arie Liebeek (Dalfsen)
22-10-2020

Betrouwbaar, vriendelijk en netjes.

Eric van der Maas (Scheerwolde)
22-10-2020

Vriendelijk, goede service.

Lou Katers (Zwille)
22-10-2020

Vorig jaar kwamen jullie met verschillende soorten onderhoud. Ik heb toen gekozen voor geen pechhulpdienst van Toyota. Dit jaar had ik deze keuze niet en tot mijn verbazing kreeg ik toch nog het pasje voor pechhulpdienst. Waarom ben ik hier niet tijdig over geïnformeerd ?

K.A.M.Kauw (Zwolle)
22-10-2020

In het kort: deze Toyota-dealer straalt betrouwbaarheid en correctheid uit.

Harry Locht (Kampen)
22-10-2020

Altijd een warm welkom en altijd mogelijk vragen te stellen.

Henrie) H.J.M.van den Belt (Zwolle)
15-10-2020

Goede service.

N Alferink (Zwolle)
15-10-2020

Deskundige medewerkers, goede positieve sfeer, men neemt de tijd voor je, niet aandringend. Altijd even leuk om door de showroom te wandelen en de mooie wagens even te bewonderen! Kortom, professioneel maar ook gemoedelijk!

Dhr. H. van der Meer (Wjelsryp)
15-10-2020

Goede service, er wordt contact met je opgenomen wanneer er hogere kosten zijn dan gedacht waardoor ik altijd een keuze heb. Er wordt met mij meegedacht, kan altijd een leenauto/fiets mee en geen vraag is te gek of er wordt naar geluisterd en wat mee gedaan /besproken. Kundige monteurs, vriendelijk, bereidt om het een en ander uit te leggen wat voor hen misschien vanzelfsprekend is.

A.H.de Lange
08-10-2020

Gastvrije ruimte. koffie en krant lezen, tijdens wachten beurt werkzaamheden. Kan ook altijd een leenauto krijgen indien nodig.

Cees Smale (Hellendoorn .)
08-10-2020

Heel tevreden, vriendelijke mensen, goede techneuten. Vervangend vervoer stond klaar en ik hoefde alleen de gereden kilometers af te rekenen. Blij met Toyota :)

Ria Goosen (Kampen)
08-10-2020

Altijd keurig beleefd, meedenkend met wensen en prima uitvoering werkzaamheden.

Mw Bisch (Zwille)
08-10-2020

Zeer goede en betrouwbare service.

Berd Boerema (Zwolle)
08-10-2020

Vriendelijke behulpzame mensen. Zelfs mijn hondje kreeg een bakje water.

Brenda Hansen (Schoonebeek)
25-09-2020

Prettige mensen, goede service.

D. Stokkel (Ede)
25-09-2020

Zowel de verkoop, receptie en werkplaats, ieder onderdeel van de organisatie is perfect en op elkaar afgestemd, het totaal plaatje is uniek!!!

Machiel Havinga (Hardenberg)
25-09-2020

Ik word er altijd vriendelijk en goed behandeld.

Henk Eikelboom (Raalte)
25-09-2020

Goede service, duidelijk uitleg over werkzaamheden, behulpzaam.

Dhr. Visser (Zwolle)
25-09-2020

Deskundig, meedenkers, vriendelijk. Bij een onderhoudsbeurt wordt alleen gedaan wat echt nodig is; wat niet nodig is wordt netjes toegelicht en in mindering gebracht. Super en heel netjes; als ze niets zouden zeggen zou ik dat als leek nooit geweten hebben. Mede hierdoor 100% vertrouwen én tevreden. Dankzij hen rijdt mijn 20-jarige Yaris Verso (en ik) nog steeds vrolijk rond.

Bregina Verhagen
25-09-2020

Eerlijke, betrouwbare service en onderhoud.

Petra Phillipson
21-09-2020

Goed en betrouwbaar, je voelt je op je gemak.

Wim Jonkman (Zwolle)
21-09-2020

Super mooi en net bedrijf met fijne hartelijke mensen.

Hans Koggel (Dalfsen)
21-09-2020

Een betrouwbaar en vriendelijk bedrijf waar SERVICE wordt geschreven met een hoofdletter!

A.J. Temmink (Slagharen)
10-09-2020

Heel fijne garage, vriendelijk personeel, afspraken worden altijd nagekomen.

Wim van der Klok (Zwolle)
10-09-2020

Zeer tevreden over personeel en werk wat verricht wordt aan de auto.

Maria (Dalfsen)
10-09-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.