9,1
1.028 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van Leussen

9,1

1.028 beoordelingen - Powered by TNS

Nette en complete offerte op mijn nieuwe RAV4 - kunnen collega bedrijven nog wat van leren. Keurige aflevering.

Herman Evers (Nijverdal)
23-04-2020

Vriendelijk personeel. Nette ruimte en snelle bediening.

Mevr. Esther
20-04-2020

Vanaf het eerste contact voelde het goed. Iedereen begrijpt dat een verkoper graag een auto aan je verkoopt, maar ik heb me geen enkel moment gepushed gevoeld. Ik woon op bijna een uur rijden van de dealer in Ommen, maar het contact met de verkoper was zo prettig dat ik hem al snel de verkoop "gunde". Nog nooit heb ik me zo relaxed en prettig gevoeld bij de aankoop. Deze dealer is voor mij zeker een van de redenen geweest om van mijn "huismerk" Honda over te stappen naar Toyota.

Olaf Jansen (Zeewolde)
20-04-2020

Al vele jaren zeer goede ervaring met van Leussen - Ommen. Altijd eerlijk en duidelijk en mensen zijn altijd vriendelijk.

Eise Smit (Ommen)
17-04-2020

Goede service.

jack b b (dalfsen)
17-04-2020

Aardige mensen, persoonlijk en zeer goede werkplaats.

Dhr. G.W. Rietman (Zwolle)
17-04-2020

Vriendelijk personeel en zeer duidelijke communicatie. Werkzaamheden zijn tot in de puntjes netjes uitgevoerd.

Mark
17-04-2020

Altijd vriendelijk en als er wat is staan ze altijd voor je klaar.

Dhr G Heutink
17-04-2020

Toyota van Leusen is een zeer vriendelijke dealer. het is fijn om langs te komen. Voor een kopje koffie, informatie en om de nieuwe modellen te bekijken.

Jelmer de Jong (Neuwleusen)
17-04-2020

Wordt altijd netjes behandeld en te woord gestaan, prima bedrijf ga zo door.

Dhr B. J Roke (Wezep)
17-04-2020

Vriendelijk en bekwaam personeel.

Petra de Putter
17-04-2020

Goede garage met een prima service.

Petra (Ommen)
26-03-2020

Altijd een vriendelijke benadering,Zeer goede hulp, ook bij pech, een vervangende auto gebracht. Duidelijk vooraf aangegeven wat de kosten zijn. Het klopte ook met de rekening die daarna kwam. Erg fijn dat ik op hun kan terug vallen, ik heb een auto nodig ivm mijn werk.

Mevr. L.L.A.Derksen (Apeldoorn)
26-03-2020

Het loopt allemaal soepel geen gezeur. Zakelijk en correct. Prima.

Henne Van Velsen (Meppel)
26-03-2020

Fijne, heldere comunnicatie. Prijs wordt bij maken afspraak gecommuniceerd. Je weet waar je aan toe bent. Je voelt je welkom.

Mw SJ van der Linde
19-03-2020

Altijd goed geholpen en meegedacht.

S. Jansen
13-03-2020

Bij van Leussen is de keuze reuze, daarom eenmaal een Yaris straks weer een Yaris.

K.H. van Randeraat (Zwolle)
13-03-2020

Goede vakkundige garage.

wim volkers (zwolle)
13-03-2020

Prima personeel, vriendelijk help vaardig.

Martijnhuzen (Nieuwleusen )
05-03-2020

Ik ben zeer tevreden over de behandeling. Het personeel is vriendelijk. Al met al prettige ervaring.

Jan van Riessen (Zwolle)
05-03-2020

Een goede klant vriendelijke omgeving en service.

Gerrit Schuite
05-03-2020

Prima service, kundig en vriendelijk personeel.

A Middendorp (Dalfsen )
03-03-2020

Sober, zakelijk, no nonsense, zoals je bij Toyota mag verwachten.

Michel Pol (Hardenberg)
28-02-2020

Je wordt snel en correkt geholpen .

Dhr. J. Jans (Zwolle)
28-02-2020

Ben al zestien jaar bij v Leussen klant en zeer Te vreden

M. Willebrand (Dedemsvaart)
21-02-2020

goede service

ajp goosen (zwolle)
21-02-2020

Wij vinden het wel jammer dat de factuur niet gespecificeerd is!Ook bij een gewone beurt van de auto willen wij graag weten hoe het bedrag is samengesteld van de factuur!

Erica Buitenhuis-Kordianek (Raalte)
19-02-2020

Goed werk

Dhr J van ‘t ende (Wezep)
19-02-2020

Vriendelijk personeel. De mensen bij de receptie zijn rustig, vind ik wel fijn. Ook is het personeel niet opdringerig. Sommige garages doen dat wel. Maar hier kom je gewoon voor iets en daar blijft het ook bij.

Aline (Zwolle)
19-02-2020

ben correct behandeld

H de Lange (Zwolle)
19-02-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.