9,1
1.519 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van Leussen

9,1

1.519 beoordelingen - Powered by TNS

Ik voel mij zeer welkom als klant. Een open en hartelijke benadering stelt je op je gemak. De service is ook prima.

Marion Matthijssen (Zoetermeer )
24-03-2021

Correcte en vriendelijke behandeling, goede uitleg.

Gerrit ten Berge
24-03-2021

Vriendelijk, meedenkend en betrouwbaar.

Klaas Kijk in de Vegte (Dalfsen )
24-03-2021

Uitstekende garage en uitstekend personeel, erg vriendelijk en behulpzaam!

Janny Lapré (Ommen)
22-03-2021

Zeer goede service en correcte behandeling, effe wachten is geen straf vanwege de uitstraling showroom. Altijd de koffie klaar met een krantje.

Henri Elfrink
18-03-2021

Goede service en redelijke prijzen voor onderhoud en reparatie.

G. Brink
18-03-2021

Na al die jaren kan ik niets anders zeggen. Een hele fijne firma.

Mia Willebrand (Dedemsvaart)
18-03-2021

Vriendelijke mensen. Deskundig en gemoedelijk. Gezellig.

Jan van Riessen (Zwolle)
18-03-2021

Klantvriendelijk, eerlijk en betrouwbaar advies.

Mw. Vos (Zwolle)
16-03-2021

Duidelijke communicatie en vooraf bekende prijzen. Overleg gaat vriendelijk. Er wordt niets uitgevoerd zonder overleg en wanneer iets niet direct noodzakelijk is, wordt dit ook aangegeven.

Dhr. M. Keppel
16-03-2021

Fijne dealer, vakkundig personeel en een prachtige showroom.

Pattiasina (ZWOLLE)
16-03-2021

Garage van Leussen Ommen is een zeer klantvriendelijk bedrijf. Ze komen de gemaakte afspraken na en aan de service valt zo goed als niets te verbeteren. Het is gewoon een top garage. Gewoon doorgaan zo.

Dhr. P. Janssen (Raalte)
12-03-2021

Erg vriendelijk personeel. Vlotte service en prima alternatief vervoer dmv een E-bike.

Peter Buter (Zwolle)
12-03-2021

Een fijne, klantvriendelijk en deskundige dealer. Staan altijd klaar voor de klanten, je wordt echt als klant behandeld, en niet als nummer. Receptie, verkopers en werkplaats, allemaal even vriendelijk. Een fijne wachtruimte als je moet wachten op een reparatie. Ik ga er altijd met een goed gevoel weg.

Andrea Sneller (Zwolle)
12-03-2021

Sinds onze auto in onderhoud is bij Toyota van Leussen in Zwolle, heb ik hele goede ervaringen met zowel service als onderhoud. In alle gevallen wordt er altijd goed naar mijn wensen wat betreft goed onderhoud geluisterd. Waar ik vooral heel erg over te spreken ben is dat ik altijd het gevoel heb dat de auto goed in beeld is. Ook kan ik op elk moment wanneer er problemen zijn, langskomen en word ik adequaat geholpen zodat ik met een veilig gevoel de weg weer op kan. Ik vind het personeel super, ze zijn altijd op de hoogte en weten me goed te helpen met al mijn vragen. Groot compliment voor deze garage en alle bevlogen mensen die er werken, ik kom er graag en ben blij met de service. Ik ervaar de geboden service als bijzonder in deze tijd, ik heb het gevoel dat het DE plek is voor het onderhoud van onze auto. Ik ben niet alleen fan van Toyota, maar ik ben vooral ook fan van de mensen die met er met zoveel plezier voor zorgen dat we mijn oude Toyota nog rollend kunnen houden. Hartelijk dank!

Mevr. van Norren
12-03-2021

Prima service en vriendelijk.

Marianka (Nieuwleusen )
12-03-2021

Betrouwbare garage, al mijn auto's hier gekocht en onderhouden. Nog nooit een probleem ondervonden.

Eric (Zwolle)
08-03-2021

Omdat ze goed en betrouwbaar zijn en vriendelijk en netjes in de omgang.

Annet herder (Deventer)
05-03-2021

Het is een garage waar je fijn met koffie wordt ontvangen. Het personeel je over alles inlicht en zeer fijn werk aflevert. Je komt dit niet veel tegen en ik spreek uit ervaring. Ben zelf 47 jaar in de autobranche werkzaam geweest. Dikke pluim. Super bedrijf.

Willem Vos (Nunspeet)
04-03-2021

Zeer mooie showroom. Vriendelijke mensen.

Dhr. Cor Ballijns (Zwolle)
03-03-2021

Goede service, goede behandeling.

ajp goosen (zwolle)
01-03-2021

Ze zijn duidelijk, bij eventuele meer kosten wordt je keurig ingelicht.

J KLein (zwolle)
01-03-2021

Klantvriendelijk en meedenkend.

Han Groote Wolthaar (Raalte )
25-02-2021

Is vertrouwd. En was al jaren bij Berends en de Graaf.

Mevr Veltman. (Zwolle )
25-02-2021

Mooi bedrijf, goed en professioneel georganiseerd. Klantvriendelijke medewerkers. Bovenal ...Toyota is een probleemloze auto.

Wim Suithoff (Zwolle)
25-02-2021

Correct en vriendelijk.

Frans Habekotte (Kampen)
25-02-2021

Keurig nette zaak.

jh de groot (hasselt)
22-02-2021

Heel klantvriendelijke medewerkers en uitstekende service! Van harte aanbevolen.

Harry Velderman (Raalte)
22-02-2021

Fijne mensen. Zeer behulpzaam en geven goede voorlichting.

frank stoffer (Zwolle)
22-02-2021

Ik vind het een goed bedrijf. Klantvriendelijke bekwame monteurs. Echt een aanrader.

H de Lange (Zwolle)
22-02-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.