9,1
1.354 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van Leussen

9,1

1.354 beoordelingen - Powered by TNS

Garage J. van Leussen geeft mij al jaren goede en betrouwbare service.

Luurt Oudman (Heino)
05-08-2020

Het is een super garage met goede service en vriendelijke medewerkers.

Fam. van Riel (Zwolle)
04-08-2020

Goede service en vriendelijke mensen met aandacht en begrip voor de klant.

R.W. ter Avest (Ommen)
03-08-2020

Super vriendelijk, kundig, transparant, netjes en open.

Harm Sanders (Zwolle)
03-08-2020

Nette omgeving, vriendelijk personeel.

A.S. Tilstra
03-08-2020

Wij zijn zeer tevreden over onze Toyota dealer. We worden altijd hartelijk ontvangen en voorzien van koffie tijdens wachttijd. Altijd duidelijk met het maken van afspraken. Mocht er toch een verrassing worden tegengekomen, dan is hierover eerst contact. Tot op heden hebben wij nog weinig problemen met onze Toyota gehad.

FJ van der Kolk (Wijhe )
03-08-2020

Ze doen het goed.

Co Demoed
31-07-2020

Ik ben zeer tevreden. Heldere communicatie, no-nonsense en men denkt mee met de klant.

Eddie Bleijswijk (Klazienaveen)
31-07-2020

Eerlijke mensen, geen poespas, ik vraag niet eens vooraf wat het gaat kosten. Ik vertrouw erop.

K van Oirschot (Omern)
31-07-2020

Goede informatie mbt reparatie. Goede service en ontvangst aan de receptie.

Dhr Nijland (Den Ham)
31-07-2020

Een open en eerlijk bedrijf zonder de westelijke poespas! Je voelt je direct thuis in een zeer warme en vriendelijke sfeer!

jan bonthuis (zwolld)
31-07-2020

3 keer terug geweest, rammel (die nooit verholpen is), lambda sensor na maand kapot, coulance maar nog bijna 200 lichter, en maand later airbag module nogmaals 480 euro.

Jansen (Coevorden )
31-07-2020

Van Leussen houdt zich keurig aan de afspraken, geeft van tevoren duidelijk de kosten aan (op de site) en voert het onderhoud voortreffelijk uit voor zover ik dat kan beoordelen natuurlijk. In totaal ben ik dus zeer tevreden over deze dealer.

Dhr. G. van Dijk (Zwolle)
31-07-2020

Goed bedrijf, klantvriendelijk.

R van Loon (Zwolle )
31-07-2020

Doen op een vriendelijke en deskundige wijze alles wat afgesproken is binnen de afgesproken tijd.

Edwin Kok (Zwolle )
31-07-2020

Goeie service, vriendelijke ontvangst, mijn auto wordt perfect onderhouden. Top!

Wally Marczewski (Zwolle)
31-07-2020

Nette en goede service. Zeker een aanrader en kom hier ook weer terug voor het verdere onderhoud.

Lex (Deventer)
31-07-2020

Vertrouwd, goede service. Alles waar Toyota voor staat.

PJ (Kampen)
31-07-2020

Prima inruilprijs, prima gesprek en informatie m.b.t. aankoop nieuwe auto, goede uitleg bij aflevering, keurige aflevering.

Gerard Venneman (Raalte)
23-07-2020

Goede service en klantvriendelijk.

R de keijser (Kampen )
01-07-2020

Goede en snelle service, perfect uitgevoerd.

Piet Hoogendam (IJsselmuiden)
26-06-2020

Vriendelijk, behulpzaam en heel informatief naar mij toe.

Jan Besselink (Zwolle)
26-06-2020

Goede en eerlijke service.

P. Mensink (Zwolle)
21-06-2020

Alles naar alle tevredenheid gedaan.

j tiben
18-06-2020

Geen klachten over deze garage.

Jan Euverman (Hardenberg )
17-06-2020

Garage van Leussen is al jarenlang een betrouwbaar bedrijf. Vakmanschap en klantvriendelijkheid staan hoog in het vaandel. Kortom een garage waar men zich thuis voelt.

Piet Geurts (Dalfsen)
17-06-2020

No nonsens garage. Ons kent ons.

Roel Everts (Hasselt)
17-06-2020

Ik ben tevreden, ik voel me thuis. Deze garage bevalt ons prima, waarom zou je dan naar een andere gaan

landeweerd (ommen)
17-06-2020

We werden verrast door de flexibiliteit van deze Toyota-dealer. We kwamen via de pechhulp met een lekke band. Op dat moment was er ook net een afspraak gemaakt voor een beurt. Dit kon in een keer gedaan worden. Heel prettig, het scheelde een extra keer naar de garage.

Fam. Vd Lugt (Zwolle)
17-06-2020

Goede service en erg vriendelijk personeel.

Mevr. Van de Bilt (Zwolle)
17-06-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.