9,1
1.432 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van Leussen

9,1

1.432 beoordelingen - Powered by TNS

Vriendelijk, betrouwbaar, denken mee, prima resultaten.

Rens Zwaan (Zwolle)
14-01-2021

Ze doen hun werk gewoon heel goed.

Dhr R.H.Smit (Zwolle)
14-01-2021

Correcte en vriendelijke bediening en tot nu toe nooit pech gehad op één keer een lege accu na.

T. v. d. Bosch
14-01-2021

Prima garage.

Lex (Deventer )
14-01-2021

Zeer goede service, altijd vriendelijk en komen altijd afspraken na.

Eise Smit (Ommen)
11-01-2021

Heel tevreden.

Dhr. G. Schuite
07-01-2021

Prima garage, zeer bekwame en plezierig personeel, zowel voor de garage als balie kantoor.

Rob Tuininga
07-01-2021

Alles gaat er zeer gemoedelijk en duidelijk.

dhr. k.Eenkhoorn (Nijverdal)
04-01-2021

Je wordt altijd correct behandeld, vriendelijk en behulpzaam.

Johan van der Vegt (Ommen)
04-01-2021

Eerlijke, correcte en duidelijke afhandeling tijdens zowel aankoop als garantie en onderhoud van mijn auto.

Bert (Meppel)
04-01-2021

Prima service en vriendelijk personeel.

Hans Falk (Raalte)
04-01-2021

Klantvriendelijk, betrouwbaar en nette prijzen.

pieter wildvank (Den Ham)
28-12-2020

zeer goed geholpen en zeer goed geluisterd naar mij opmerking.

J Rigterink (ijselmuiden)
28-12-2020

Ben gewoon blij en tevreden nu met mijn garage. Klein puntje: de verf die bijgewerkt is bij de lamp bestuurderskant heeft niets geholpen, het is er alweer aan het afgaan.

Oosterkamp (Tuk)
28-12-2020

Oplossing- en klantgericht. Persoonlijke aandacht. Zeer behulpzaam. Zeer tevreden over de verkoper.

J.K. (Emmen)
17-12-2020

Bij een grote beurt bij Morrehof hoefde ik niet de montage van de 4 winterbanden de betalen. Bij van Leusen eerst wel 32,00 euro later weer niet. Bij een grote beurt zijn alle 4 wielen er tot af. Nieuwe olie, ik rijd i.v.m. corona 2800km per jaar. Moet er daarom elk jaar nieuwe olie in?

E van dam (Heino)
16-12-2020

Gedurende ca. 20 jaar een tevreden klant.

Jan Rosink (Dalfsen)
10-12-2020

Correct en zeer klantvriendelijk.

Harry Rouwenhorst (Wezep)
10-12-2020

Prettige garage, duidelijke communicatie.

Ingrid Ermers (Raalte)
10-12-2020

Kan nog geen duidelijk oordeel geven. Van Leussen zit nog maar kort in Raalte. Heb er te weinig mee te maken gehad om een gefundeerd oordeel te geven, maar de eerste indruk is prima.

J van Tongeren (Hellendoorn)
10-12-2020

Erg tevreden, goed meedenken, vriendelijk personeel.

Klaas Visscher (Kampen)
10-12-2020

Mijn auto wordt altijd gehaald en gebracht en dat is voor mij een prettige regeling. Ik ben zeer tevreden over het werk dat aan mijn Toyota wordt verricht.

mevrouw H.Kroes-Bos (Kampen)
10-12-2020

Vriendelijke ontvangst, correcte behandeling en vakkundige uitvoering van de werkzaamheden. Zo nodig waardevolle adviezen.

Dhr. R. Janson (Zwolle)
10-12-2020

Goede benadering voor en na de reparatie.

J. Melenboer (Ommen)
03-12-2020

Online afspraak gemaakt en vrij snel erna een telefoontje over het tijdstip van de afspraak, snel en tot volle tevredenheid geregeld, bijzonder prettig ontvangen en te woord gestaan en binnen het gestelde tijdstip de werkzaamheden afgerond.Ben zeer tevreden over deze garage.

Dhr .H Pennings (Nijverdal)
03-12-2020

Prettige mensen en altijd in voor een praatje zonder druk om een auto te kopen.

Jan van Mullem (Holten)
03-12-2020

Ik kon snel terecht na een waarschuwingslampje op het dashboard. Voelde me serieus genomen en de grote beurt / apk werden meteen meegenomen. Dingen die vervangen moesten worden, werden telefonisch overlegd. De manier van contact is heel vriendelijk en plezierig. Ben meteen overgestapt van dealer voor mijn onderhoud, wat een verademing!

mw. M. Peters
03-12-2020

Perfecte dienstverlening in alle opzichten. Ik ga graag naar dit bedrijf. Al sinds vele jaren.

A.F.M. (Ton) ter Bekke (Zwolle)
03-12-2020

Vanaf de datum van aankoop in december 2019 zijn wij ronduit tevrden over van Leussen Zwolle. Verkoop verliep prima (en gezellig), latere aankoop van vier nieuwe banden verliep prima en vlot. Tussentijds een keer contact gehad met personeel van de werkplaats over iets kleins (vriendelijk en snel geholpen). Onlangs een periodieke keuring en onderhoud; Telefoinsch advies was goed, uitvoering was goed dus kortom, die 9 staat ergens voor!

Jan Brand (Zwolle)
03-12-2020

De medewerkers zijn altijd netjes en leveren goed werk aan de auto. Ze leggen alles goed uit wat ze gedaan hebben en duidelijke prijs afspraken.

Albert van Gortel (Apeldoorn)
03-12-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.