9,1
1.354 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van Leussen

9,1

1.354 beoordelingen - Powered by TNS

Vriendelijke behulpzame mensen. Zelfs mijn hondje kreeg een bakje water.

Brenda Hansen (Schoonebeek)
25-09-2020

Prettige mensen, goede service.

D. Stokkel (Ede)
25-09-2020

Zowel de verkoop, receptie en werkplaats, ieder onderdeel van de organisatie is perfect en op elkaar afgestemd, het totaal plaatje is uniek!!!

Machiel Havinga (Hardenberg)
25-09-2020

Ik word er altijd vriendelijk en goed behandeld.

Henk Eikelboom (Raalte)
25-09-2020

Goede service, duidelijk uitleg over werkzaamheden, behulpzaam.

Dhr. Visser (Zwolle)
25-09-2020

Deskundig, meedenkers, vriendelijk. Bij een onderhoudsbeurt wordt alleen gedaan wat echt nodig is; wat niet nodig is wordt netjes toegelicht en in mindering gebracht. Super en heel netjes; als ze niets zouden zeggen zou ik dat als leek nooit geweten hebben. Mede hierdoor 100% vertrouwen én tevreden. Dankzij hen rijdt mijn 20-jarige Yaris Verso (en ik) nog steeds vrolijk rond.

Bregina Verhagen
25-09-2020

Eerlijke, betrouwbare service en onderhoud.

Petra Phillipson
21-09-2020

Goed en betrouwbaar, je voelt je op je gemak.

Wim Jonkman (Zwolle)
21-09-2020

Super mooi en net bedrijf met fijne hartelijke mensen.

Hans Koggel (Dalfsen)
21-09-2020

Een betrouwbaar en vriendelijk bedrijf waar SERVICE wordt geschreven met een hoofdletter!

A.J. Temmink (Slagharen)
10-09-2020

Heel fijne garage, vriendelijk personeel, afspraken worden altijd nagekomen.

Wim van der Klok (Zwolle)
10-09-2020

Zeer tevreden over personeel en werk wat verricht wordt aan de auto.

Maria (Dalfsen)
10-09-2020

Goede service, klantgericht en vriendelijk personeel. Denkt mee aan oplossingen. Al jaren een positieve ervaring.

Henk Verhoef (Zwolle)
03-09-2020

Deze garage neemt de tijd (3uur) om samen naar een goede prijs te kijken tussen lease en koop, en als je even moet wachten staat de koffie klaar en ook bij de receptie word je vriendelijk te woord gestaan. Ook de werkplaats neemt de tijd voor je om e.v.t. dingen uit te leggen hoe het een en ander werkt. Ben nu ongeveer 8 jaar klant bij deze garage tot volle tevredenheid.

Jan Mondria (Kampen)
02-09-2020

Omdat wij zeer tevreden zijn met de behandeling, het uitgevoerde onderhoud en het aanwezig zijn van een leenauto.

A.F.M.Hoogenboom (Ommen)
28-08-2020

Prettige ervaringen; geen klachten.

A. B. Diepenhorst
27-08-2020

Goede service en vriendelijk personeel, kortom prima garage

FM Bosch (Ommen)
27-08-2020

Ze komen de afspraken altijd na en kom je onverwachts binnen, voor een lampje ofzo, word je altijd geholpen. Altijd vriendelijk personeel en de koffie staat klaar.

Erna Fijn (Zwolle)
27-08-2020

Al jaren tevreden klant .Gevoel dat er naar je geluisterd wordt. Niets is te veel. En de prijs is goed.

Mevr Teters-Woldberg (Zwolle)
27-08-2020

Uitstekende service en personeel.

Vd Vlist (Zwolle )
27-08-2020

Kundig personeel. Vriendelijke en prettige benadering.

André van der Sluis (Dalfsen )
20-08-2020

Vriendelijk, goed geholpen, gewoon top.

fam froger
20-08-2020

Een keurig bedrijf met vriendelijke professionele mensen en heldere communicatie. Onze ervaring is enkel positief. We zijn nooit voor vervelende verrassingen komen te staan. Men komt de afspraken na, er wordt voor vervangend vervoer gezorgd, bij reparaties wordt begrijpelijke uitleg gegeven. Een betrouwbare vak-garage waar wij jarenlang al een tevreden klant van zijn.

Marianne de Ruiter (Hoonhorst)
18-08-2020

Correcte afhandeling van de uitgevoerde beurt van mijn C-HR, en nog netjes op de hoogte gebracht dat de navigatie update ook nog uitgevoerd kon worden.

Gerrie Huirne
14-08-2020

Goede toyotadealer, hoge service, fijne garage.

Eis (Zwolle)
13-08-2020

Ik blijf bij mijn eerder gemaakte opmerking en dat is de betrouwbaarheid de houding en vriendelijkheid die we hier in het westen vaak missen.

Dhr. A van der Hoef (Den Dolder)
12-08-2020

Prima garage met uitstekende vakmensen waar je eerlijk behandeld wordt.

Ben van de Wetering (Dalfsen)
12-08-2020

Gemoedelijke dealer waar de klant nog koning is!

Einbert Docter (Nunspeet)
12-08-2020

Vriendelijke mensen, denken met je mee om kosten laag te houden. Gewoon prettig!

M. Hoogkamp
10-08-2020

Toch een enkele opmerking ter verbetering.. Mijn auto zou teruggebracht worden, dat was niet gepland door de receptioniste (denk ik, want daar was de mail met het verzoek heen gestuurd). Het pasje wat je krijgt bij een grote beurt was niet in het handboek te vinden, na een email van mij bleek deze nog op kantoor te liggen. Helaas kon het slingeren van het stuur niet opgelost worden, erg irritant als je lange stukken moet rijden. En als laatste, de claxon staat als getest op het apk formulier, echter die doet het al niet goed vanaf dat ik de auto gekocht heb. je moet eerst 2 á 3 keer echt slaan voordat die het doet! Verder erg tevreden hoor.

Ton Veldkamp (Dalfsen)
05-08-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.