9,1
1.710 beoordelingen

Ons Bedrijf

Welkom bij Toyota Van Leussen

Het familiebedrijf Garage van Leussen staat al meer dan 40 jaar voor vertrouwde service en is uitgegroeid tot een begrip in de regio. Al sinds 1976 zijn wij actief op het gebied van verkoop en onderhoud van auto's en alles wat daarbij hoort. Service en persoonlijke aandacht zijn kernwaarden die wij daarbij altijd hoog in het vaandel hebben.
Historie Garage van Leussen

In 1976 Begon Jan van Leussen in de oude kippenschuur bij zijn ouderlijk huis aan de Zuidelijke Vechtdijk in Dalfsen te sleutelen aan oude brommers en fietsen. Al snel breide deze interesse zich uit naar het repareren en verkopen van auto’s.

JVL vechtdijk.jpg
Garage van Leussen Dalfsen

Na een aantal jaren sleutelen in de kippenschuur was er behoefte aan meer ruimte voor de verkoop van auto's en een grotere werkplaats. In 1981 deed zich de kans voor om een nieuw garagebedrijf te bouwen aan de Kampmansweg 6 op het industrieterrein in Dalfsen. Een lang gekoesterde droom kwam uit en in de crisisjaren van 1981 opende Jan van Leussen de deuren van "Garage van Leussen" in Dalfsen!

De ambitie van Garage van Leussen werd opgepikt door het toenmalig in opkomst zijnde Japanse merk: Toyota. Een officieel Toyota dealerschap volgde en met vol vertrouwen werd met dit steengoede automerk aan de weg getimmerd!

Garage van Leusen Ommen

Toen in 1992 in het nabij gelegen Ommen de kans zich voordeed om een tweede vestiging met Toyota dealerschap te openen, hoefde Jan van Leussen niet lang na te denken. Een grote verbouwing volgde en de deuren van Garage van Leussen Ommen werden geopend!

20 Jaar later was Garage van Leussen Ommen op de toenmalige locatie aan de Haven Oost uit haar voegen gegroeid. Op bedrijventerrein de Rotbrink in Ommen was de mogelijkheid om in 2011 een groter nieuw pand te bouwen en tevens dealer te worden van het automerk Ford. Door uitbreiding naar de nieuwe locatie was er meer ruimte voor nieuwe en gebruikte auto's en uitbreiding van de werkplaats voor betere en snellere service!

Van Leussen Zwolle B.V. en Lexus Zwolle

In 2016 heeft van Leussen zich uitgebreid met een nieuw bedrijf en het Toyota en Lexus dealerschap in Zwolle. Een prachtig bedrijf en een geweldige kans om onze service nog verder uit te breiden.

Komt u gerust eens langs bij een van onze vestigingen! De koffie staat altijd klaar.