9,1
1.662 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Van Leussen

9,1

1.662 beoordelingen

my Toyota app my Toyota app werkt niet na aankoop auto.

Toyota eigenaar
20-10-2023

R. K
04-10-2023

Beste service Op alle fronten een dikke 10

J. P
29-09-2023

Prima service! Bij ophalen auto, werd zelfs koffie aangeboden. De werkplaats en service is super.

P. de Vries
28-09-2023

Prima service en goed gekwalificeerd personeel Bij binnenkomst voor onderhoud werd ik keurig met naam begroet. Service binnen de tijd uitgevoerd. Terwijl ik wachtte kreeg ik een rustige plek aangewezen waar ik kon werken. Zeker de moeite waard om te kijken. Absolute aanrader om hier een auto te kopen

H.J. Bruins
28-09-2023

topservice bij deze dealer Keurig verzorgd, grote beurt uit laten voeren met APK. Creative oplossingen voor kleine problemen worden aangeboden. Zeker geen graaicultuur bij deze dealer. Top job! 5 sterren

R.J. H
22-09-2023

G.J. V
08-09-2023

Aangenaam Aardige rustige mensen.

J. Veerman
07-09-2023

Prettige mensen en goede service Rav4 weer keurig onderhouden. De 1e apk is ook geen probleem. Fijne auto, fijne garage... Top deze Toyota...rav4 2018

J.S. De Jong
05-09-2023

Prima service Ben al 25 jaar een zeer tevreden klant

E. V
17-08-2023

Goede service en klantvriendelijkheid Tevreden over de service en mee denken over onderhoud

A.A. Dekker
11-08-2023

Super bedrijven en zeer betroubaar

P. L
20-07-2023

onderhoud Ik ben correct behandeld en heb heerlijk koffie gedronken tijdens het wachten. Als dit een enquête is dan had ik meer terzake gestelde vragen over het onderhoud verwacht en zeker geen opmerkingen hoe het met de veiligheid is gesteld

K.H. V
13-07-2023

Vakkundig, betrouwbaar en vriendelijk Al jaren klant maar ik heb nog nooit iets gehad wat mijn positieve mening over dit bedrijf deed veranderen.... Een top bedrijf!!

A.J. T
08-07-2023

Goede service De verkoper is heel menselijk, eerlijk en betrouwbaar

Rene G
06-07-2023

Service is inderdaad erg goed Ze geven advies wat nodig is aan de auto, en wat niet nodig is daar geven ze ook een toelichting over. En dat scheelt ook in de kosten.

A. V Dijk
04-07-2023

Top

Toyota eigenaar
30-06-2023

Prima service! Toyota Aygo gebracht voor onderhoudsbeurt en APK. Ook nu weer prima uitgevoerd en geen verrassingen. Kom er wederom zeker weer terug.

H. Vissers
28-06-2023

Goed ontvangst en duidelijke verkoop uitleg. ook na aflevering had ik nog wat vragen, deze zijn prima opgelosd.

W.A.A. Boerhof
09-06-2023

Service beurt en onderhoudswerkzaamheden check Kleine beurt en kon wachten. Snelle service en aardige balie medewerkers. Nette garage.

Hans De Boer
08-06-2023

A. V
04-06-2023

E.J.M. O
31-05-2023

F. V
26-05-2023

Volledig volgens verwachting Goede service, vriendelijk, attent personeel, een zeer prettige ervaring

Toine D.
03-05-2023

Uitstekende service. Buitengewoon tevreden over de service en de vriendelijkheid van alle medewerkers bij van Leussen

M.v.d. B.
28-04-2023

Goede service Ik ben zeer tevreden

M. Gerth i
22-04-2023

Tevreden klant Prima geholpen, duidelijk over onderhoud en kosten. Ga zo door ??

Lotti - Nijverdal
18-04-2023

Vreselijk en onnodig duur Om de garantie te waarborgen moesten we 20.000 km te vroeg een grote en te dure onderhoudsbeurt uit laten voeren. Tevens een half jaar geleden de navigatie laten updaten geeft nog steeds aan dat op de wegen 80 gereden mag worden waar al jaren 60 de maat is. Klopt niks van

L. B
13-04-2023

Auto ophalen Klantvriendelijk en was niet tevreden met de aflevering en direct opnieuw een afspraak gepland

R. S
09-04-2023

Onderhoud volgens schema. De monteur geeft bij inleveren van de autosleutel aan wat de duur van de grote beurt ongeveer zal worden, plm. 4 uur en dat klopte precies. Een E-bike kreeg ik mee om de stad in te gaan en dat vond ik erg fijn. Alles was goed geregeld, gelijk betaald en nu kan ik weer een jaar zorgeloos met de auto verder rijden.

G. Hartkamp.
07-04-2023