9,1
1.583 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Van Leussen

9,1

1.583 beoordelingen

goede service Ik ben tevreden over het servicen can mijn Toyota volgens de afspraken

P. W
29-06-2022

Zen momentjes Een bezoek aan deze dealer betekent voor mij altijd een stukje ontspanning. Prachtige lichte showroom, sleutels inleveren, volledig vertrouwen in de werkplaats, bakje koffie of leenauto mee en rustig wachten op bericht. Blijf het ook mooi vinden om een stukje geschiedenis aan de ene muur te zien en de visie voor de toekomst op de andere. Al met al een dealer die heel goed bij mij past en die ik iedereen wil aanraden. Zeker als je van de onderhoudsbeurt een zen momentje wil maken. (Moet je denk ik wel Toyota voor rijden ^-^) Bedankt aan alle medewerkers voor de fijne ervaringen tot nu toe!

Toyota eigenaar
23-06-2022

Zeer goede service. Ik ben uiterst tevreden over de service en klantvriendelijkheid. ik kan dan een eider die een (nieuwe) auto wil kopen aanraden deze bij gearage van Leussen aan te schaffen.

Toyota eigenaar
23-06-2022

Zeer goede service. Altijd een leenauto beschikbaar.

J. P
17-06-2022

Gewoon uitstekende service! Niet alleen uiterste behulpzaam, maar ook een geweldige deskundigheid bij deze dealer. Ik kom hier al meer dan 12 jaar .

A.J. H
10-06-2022

25000km beurt Toyota rav 4 2019 vorige week mijn Toyota naar Van Leussen Ommen gebracht voor een 25000 km beurt .het is een Toyota RAV 4 met een benzine motor en handgeschakeld . zeer goed en behulpvaardig geholpen kon er op wachten .ben zeer tevreden over zowel de dealer als de Toyota .

F. V
01-06-2022

klantgericht

Toyota eigenaar
01-06-2022

Klantvriendelijk! Dat ik de afspraak voor onderhoud vergeten was ging niet ten koste van een vriendelijke benadering. Achteraf werd ik nog gebeld om een eventuele reparatie door te spreken. Dik voor mekaar.

A. K
01-06-2022

H. K
11-05-2022

G. I
15-04-2022

Top bedrijf Hartelijke ontvangst en prima service.

Toyota eigenaar
15-04-2022

Goede service, nette behandeling en een mooie inruilwaarde Het inruilen van twee auto’s was geen probleem. Tijdens het wachten op levering van de auto zelfs een rit gemaakt met de verkoper. Hier werden de knoppen en dergelijke netjes uitgelegd.

H. O
14-04-2022

Onderhoud volgens schema. Ik ben tevreden over het onderhoud aan de auto, maar zou het wel fijn vinden als er enige belangstelling was van bijvoorbeeld een verkoper over hoe de auto bevalt en of ze nog iets voor je kunnen betekenen.

G. H
08-04-2022

Een prachtige uitstraling Wij zijn erg tevreden over onze 2e auto bij van Leussen .alleen nu een nieuwe auto . Hij heeft net zo n mooie uitstraling als het bedrijf en niet te vergeten zijn werknemers . Zowel de verkopers als de baliemedewerkers en de werkplaatsmedewekers ze zijn allemaal even attent voor de klant . Hier is de koffie altijd vers ??

K. V
08-04-2022

Groot onderhoud en apk Was heel tevreden maar zo heel fijn vinden als de auto ook van buiten door de wasstraat zou gaan na een grote beurt ??

Ruben
01-04-2022

Toyota eigenaar
15-03-2022

Perfecte service Goede dealer, perfecte service, denken mee met de klant.

Toyota eigenaar
11-03-2022

goede service en ze denken met je mee Ik ben erg tevreden over deze dealer

Toyota eigenaar
09-03-2022

Service Uitstekende service! Fijn personeel

J. L
24-02-2022

W.G.M. V
17-02-2022

Vakkundig personeel en trots op hun mooie product Ben erg tevreden over het gebruik van mijn Toyota RAV mede dankzij de uitstekende service die door mijn dealer wordt geleverd .

Toyota eigenaar
28-01-2022

R. de V
27-01-2022

Goede en nette service Ben erg tevreden hoe er met klanten wordt om gegaan en dat je weet waar je aan toe bent qua onderhoud en kosten

G.B.
25-01-2022

Onderhoud Yaris hybride Zeer zeker tevreden over het onderhoud. Maar er zijn punten voor verbetering.

Toyota eigenaar
06-01-2022

Zegt wat hij doet, doet wat hij zegt Uiterst betrouwbaar. Al jaren zeer tevreden

E.J. K
23-12-2021

goede service

A. H
11-12-2021

goede service vriendelijk personeel goede afspraken

H.J. A
11-12-2021

Betrouwbaar en vakkundig Net de auto terug van de garage vanwege onderhoud. Snel, vakkundig, correct en vriendelijk geholpen. Blij met dit vertrouwde adres!

L.F. H
02-12-2021

Topbedrijf Goed bedrijf met vriendelijke mensen

Toyota eigenaar
11-11-2021

Goed bedrijf. Ze zijn flexibel en denken mee als je een afspraak maakt. Bij controle krijg je vooraf een indicatie van de prijs. Als er meer moet gebeuren gaat dat altijd in overleg. Uitstekend!

Toyota eigenaar
10-11-2021