Beoordelingen Toyota Van Leussen

9,1

987 beoordelingen - Powered by TNS

Goede garage met een prima service.

Petra (Ommen)
26-03-2020

Altijd een vriendelijke benadering,Zeer goede hulp, ook bij pech, een vervangende auto gebracht. Duidelijk vooraf aangegeven wat de kosten zijn. Het klopte ook met de rekening die daarna kwam. Erg fijn dat ik op hun kan terug vallen, ik heb een auto nodig ivm mijn werk.

Mevr. L.L.A.Derksen (Apeldoorn)
26-03-2020

Het loopt allemaal soepel geen gezeur. Zakelijk en correct. Prima.

Henne Van Velsen (Meppel)
26-03-2020

Fijne, heldere comunnicatie. Prijs wordt bij maken afspraak gecommuniceerd. Je weet waar je aan toe bent. Je voelt je welkom.

Mw SJ van der Linde
19-03-2020

Altijd goed geholpen en meegedacht.

S. Jansen
13-03-2020

Bij van Leussen is de keuze reuze, daarom eenmaal een Yaris straks weer een Yaris.

K.H. van Randeraat (Zwolle)
13-03-2020

Goede vakkundige garage.

wim volkers (zwolle)
13-03-2020

Prima personeel, vriendelijk help vaardig.

Martijnhuzen (Nieuwleusen )
05-03-2020

Ik ben zeer tevreden over de behandeling. Het personeel is vriendelijk. Al met al prettige ervaring.

Jan van Riessen (Zwolle)
05-03-2020

Een goede klant vriendelijke omgeving en service.

Gerrit Schuite
05-03-2020

Prima service, kundig en vriendelijk personeel.

A Middendorp (Dalfsen )
03-03-2020

Sober, zakelijk, no nonsense, zoals je bij Toyota mag verwachten.

Michel Pol (Hardenberg)
28-02-2020

Je wordt snel en correkt geholpen .

Dhr. J. Jans (Zwolle)
28-02-2020

Ben al zestien jaar bij v Leussen klant en zeer Te vreden

M. Willebrand (Dedemsvaart)
21-02-2020

goede service

ajp goosen (zwolle)
21-02-2020

Wij vinden het wel jammer dat de factuur niet gespecificeerd is!Ook bij een gewone beurt van de auto willen wij graag weten hoe het bedrag is samengesteld van de factuur!

Erica Buitenhuis-Kordianek (Raalte)
19-02-2020

Goed werk

Dhr J van ‘t ende (Wezep)
19-02-2020

Vriendelijk personeel. De mensen bij de receptie zijn rustig, vind ik wel fijn. Ook is het personeel niet opdringerig. Sommige garages doen dat wel. Maar hier kom je gewoon voor iets en daar blijft het ook bij.

Aline (Zwolle)
19-02-2020

ben correct behandeld

H de Lange (Zwolle)
19-02-2020

prima hulp bij een klein mankement, maar wij moesten wel terugkomen, omdat er iets moest gebeuren dat de aanwezige monteur niet kon doen.

Wim Westenberg (Wierden)
18-02-2020

Alles correct zoals afgesproken.

D Driessen
13-02-2020

Service, vriendelijk en transparant zoals het hoort. Geen verassingen achteraf.

Henk van 't Zand (Dedemsvaart)
12-02-2020

korte lijnen naar de klant en ze komen de gemaakte afspraken na.

Hendri (Dalfsen )
12-02-2020

Fijne duidelijke service. Een goede aanrader voor andere mensen

Mevr Fieten (Dedemsvaart)
05-02-2020

Goede vakgarage. Komt afspraken na. Prijs van te voren wordt goed ingeschat.

Marco Linthorst (Dalfsen)
05-02-2020

Goede Toyota Garage waar klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel staan.

G.Braakman (Dalfsen)
05-02-2020

Goede service , vriendelijke en communicatief sterke mensen die achter hun product staan.Service werkplaats top .

Piet Kuiper (Burgum)
31-01-2020

Ik vind het heel vreemd dat bij een fabrieksfout, het leveren van een lekke auto.... algehele klacht Aygo. Dat de kosten volledig voor de klant zijn

Erik Busscher (Dalfsen)
29-01-2020

Uitstekende garage, meedenkende medewerkers, altijd vriendelijk en je bent er geen nummer.Men kent de klanten.

JohanB (Dalfsen)
29-01-2020

Prettige dealer altijd behulpzaam

Eric Eisink (Zwolle)
29-01-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.