Beoordelingen Toyota Van Leussen

9,1

928 beoordelingen - Powered by TNS

Gebaseerd op goede ervaringen met prima service.

Jan Rosink (Dalfsen)
11-12-2019

Ik heb mijn Toyota Hi-Ace circa 14 jaar geleden bij Van Leussen gekocht. Daarna mijn auto altijd bij Van Leussen in onderhoud gehad en ben altijd goed, correct en naar tevredenheid geholpen. TOP!

Eddy Lammers (Zwolle)
11-12-2019

Vakkundig personeel. Goede service en zeer vriendelijk.

André van der Sluis (Dalfsen )
11-12-2019

Goede service, vriendelijk personeel.

A.J. Mulder (Zwolle)
11-12-2019

Auto is nu voor de 2x keer in onderhoud geweest. Zeer goed gevoel over deze dealer. Betrouwbaar, kundig, vriendelijk en uitstekende service. Alle afspraken keurig nagekomen. Advies gekregen zonder enige vorm van druk. Alles was top.

Menno Knul (Kampen)
11-12-2019

Ik word er goed geholpen men doet geen onnodige d ingen; wanneer ik om een grote beurt vraag en deze is nog niet nodig dan zegt men dat ook dat is hier in het westen wel eens anders kortom ik voelmij thuis bij garage van Leussen

Dhr. A van der Hoef (Den Dolder)
11-12-2019

kundig ,voorkomend,hulpvaardig,vriendelijk en snel personeel en medenkende verkopers .

H.Sanders (Zwolle)
06-12-2019

Goede, vlotte service.

André Monninkhof (Ommen)
04-12-2019

Alle werkzaamheden worden altijd naar volle tevredenheid uitgevoerd. Medewerkers van receptie en werkplaats zeer vriendelijk en correct.

Mw.C.Bosch (Zwolle)
04-12-2019

Ik ben al jarenlang uitermate tevreden met de wijze waarop Van Leussen (en hun voorganger Berendsen en de Graaf, ondanks hun faillissement) mij hebben behandeld en over de uitvoering van hun werkzaamheden.

Herman Cleine (Zwolle)
04-12-2019

Plezierige garage en medewerkers.

A. Dekker
03-12-2019

prettige ontvangst.ze nemen de tijd goede uitlegze houden zich aan wat je afgesproken hebt.goede service

Mevr M Horstman van Olst (Zwolle)
27-11-2019

onderhoudsboekje niet afgetekend

eduard (zwolle)
27-11-2019

Wij hebben meerdere auto’s in onderhoud bij Garage J. van Leussen en zijn zeer positief over het vakmanschap en de goede afstemmingen. Vooral goede communicatie, zodat je weet waar je aan toe bent, wat er moet gebeurden etc. Een veilig en vertrouwd gevoel; en dat is een kostbaar goed.

Tim Meedendorp (Dalfsen)
22-11-2019

Een garage die haar klanten kent en meedenkt in oplossingen.

R. Porte (Zutphen)
22-11-2019

De mensen bij garage zijn uitermate klantvriendelijk en laten je nooit in de kou staan!

M.Frets (Dalfsen)
19-11-2019

klantvriendelijk - zoals afgesproken - gezellige sfeer

Dhr. J.Siekman en Mevr. E.E.Welling (Veenhuizen (Dr.))
19-11-2019

Breng mijn auto altijd naar Van Leussen te Zwolle. Personeel is heel vriendelijk en hulpvaardig. Nooit problemen.

Mevr. G. Thomas (Zwolle)
19-11-2019

Zeer goede service, dealer komt zijn afspraken na, communiceert helder. Gastvrij, professioneel en klantvriendelijk.

Dhr. T. Pleijsier (Zwolle)
19-11-2019

Goede service en prettig contact

P. Hoogendam (IJsselmuiden)
19-11-2019

zie vorig antwoord

WGM van Wijk
19-11-2019

Zeer vertrouwde omgeving waar aan de klant optimale aandacht in de ruimste zin van het woord wordt gegeven.

THeo J.M.H.Bakker (Dronten)
11-11-2019

Garage geeft vertrouwen door goede communicatie tav afspraak maken en de periodieke onderhoudswerkzaamheden zijn duidelijk gedocumenteerd. Ook tijdens de aanschaf van de auto afgelopen mei 2019 heel vriendelijk en professioneel geholpen en ik had gelijk een goed gevoel dat ik deze garage kan vertrouwen.

Patrick (Groningen)
07-11-2019

Prettige ontvangst, goede (en technische) informatie, vakmanschap en een mooie overzichtelijke showroom.

Hans van Seventer (Dedemsvaart)
07-11-2019

Zeer vriendelijk personeel gemoedelijk en altijd veel service.

G.J Smit & I.S Hinderink
07-11-2019

Vriendelijk, behulpzaam en ter zake kundig personeel. Keurige showroom, korte interne lijntjes en goede ligging. Veel verstand van Toyota.

Gerlof Schutten (Zuidwolde)
07-11-2019

Een hele prettige en persoonlijke ervaring de aankoop van de auto. Alle vertrouwen in de garage wat betreft het onderhoud en dergelijke voor de komende jaren.

G Luttenberg (Zwolle)
07-11-2019

Vriendelijk.

Lou Katers (Zwolle)
05-11-2019

We waren zeer tevreden. De verkoper heeft ons goed geholpen.

Teunis (Den Ham)
05-11-2019

Afspraak is afspraak. Altijd behulpzaam voor oplossen van kleine problemen.

Rein Smit (Lemelerveld)
29-10-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.