9,1
1.710 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Van Leussen

9,1

1.710 beoordelingen

Prima service Zeer tevreden met mijn Toyotadealer

P.H. van Harskamp
06-06-2024

Fijn geholpen, sympathieke verkoper Auto mooi afgeleverd, ben er blij mee, in de toekomst zien ze me zeker terug.

B. M
28-05-2024

Goede service Ik ben zeer tevreden met de dealer, mede door de prettige behandeling.

H.J.J
17-05-2024

Gewoon Top! Bedankt namens een tevreden klant

Liesbeth
03-05-2024

"Grote" onderhoudsbeurt (2-de jaar). Tevreden over hoe de afhandeling, van de onderhoudsbeurt is verlopen, zowel technisch als aan de receptie.

Toyota eigenaar
27-04-2024

J. S
26-04-2024

Goede service, geen verborgen kosten en duidelijke uitleg. Alles ging zoals je hoopt dat het zal gaan. Geen problemen en een fijne dealer waar service nog hoog in het vaandel staat !

Roy S.
26-04-2024

Goede service en zeer betrouwbaar en vriendelijke medewerkers

D. van Wilgenburg, de Bilt
05-04-2024

Zeer goede service Er is voor mij geen betere garage ze staan altijd voor je klaarb

A.F. Pierik
04-04-2024

Kwaliteit Goede service en ze kennen je als klant bij naam. Prettige omgeving om te wachten.

Ruiter
25-03-2024

Prettige garage Afspraak is afspraak

Marco
21-03-2024

Goed advies Geen opdringerige verkoper maar een adviseur met kennis.

Toyota eigenaar
21-03-2024

Onderhoud volgens schema Vooraf alles goed uitgelegd met tijdsduur, fijne wachtruimte met koffie-automaat,lectuur en krant om te lezen en meedenkend en plezierig personeel.

G. H
15-03-2024

Goede service Je wordt er altijd goed geholpen

J.F. V
13-03-2024

ontvangst kuod en koel klant onvriendelijk aan de balie de werkplaats doet goed hun best

Toyota eigenaar
08-03-2024

Service , betrouwbaar, vakkundig en vriendelijk Service , vriendelijk, vakkundig, betrouwbaar en snel op één adres.

A.J. T
08-03-2024

Goede service Er wordt overlegd voordat er onderdelen worden vervangen met opgave van kosten

R.J.W. W
07-03-2024

Toyota eigenaar
01-03-2024

vertrouwd adres Wij worden al jaren prima geholpen door garage van Leussen in Dalfsen

fam Krale
28-02-2024

G.J. D
19-02-2024

C.A.J. D
17-02-2024

Prima service Goede service en prima uitleg ook bij de verkoop. Voor mij verdienen ze een dikke pluim.

H.J. Katuin.
16-02-2024

Grote beurt Ben tevreden met de behandeling en service

Toyota eigenaar
15-02-2024

Prima service, fijn personeel Ik kom hier al jaren. Goede service, vriendelijk personeel en heldere communicatie.

M.C. T
08-02-2024

Goede ser Wat je van een Toyota garage mag werwachten.chten.

C.v.d.B
08-02-2024

Goede service Klantvriendelijke personen

Toyota eigenaar
31-01-2024

Buitengewoon betrouwbaar autobedrijf. Voor ons is Van Leussen al jaren een zeer betrouwbare en fijne dealer.

De Meele
25-01-2024

L.M. S
25-01-2024

Klantgericht dealerschap We zijn erg tevreden over de klantgerichtheid van Toyotadealer Van Leussen BV. Tussen aankoop en levering werden we goed op de hoogte gehouden. En ook van de aflevering werd een feestje gemaakt met een uitgebreide uitleg van de hybride werking van de auto. Kortom, top!

A en H
25-01-2024

goede vertrouwde service

R. W
19-01-2024