9,1
1.400 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van Leussen

9,1

1.400 beoordelingen - Powered by TNS

Goede, snelle en duidelijke service.

Breukelman
30-11-2020

Bij garage Van Leussen word ik elke keer vriendelijk, professioneel, eerlijk en kundig geholpen. Geeft vertrouwd gevoel.

EDWIN SMIT (BERGSCHENHOEK)
26-11-2020

Vriendelijke behandeling, goede service en deskundig werk afgeleverd.

P.j.Rozendal
26-11-2020

De werkzaamheden aan mijn auto worden altijd goed uitgevoerd en het personeel is heel vriendelijk.

Mevr. G. Thomas (Zwolle)
26-11-2020

Zoals gebruikelijk een uitstekende service.

Chris Overkleeft
26-11-2020

Vakkundig en klantgericht. Reële inruilwaarde gekregen. Deskundige spuiter.

Jac Meijs (Nunspeet)
26-11-2020

Medewerkers zijn attent en behulpzaam.

Eric (Zwolle)
26-11-2020

Attent.

J.M.J. Frijlink (Nunspeet)
23-11-2020

Op alle punten zeer tevreden!!

Mevr Kok.
19-11-2020

Vriendelijke, behulpzame mensen, vakkundig advies, snelle afhandeling, fatsoenlijke prijzen.

Levina Kaarsemaker (Dalfsen)
19-11-2020

Vakmanschap, correct en vriendelijk.

Dhr. j. Visscher (Dalfsen)
19-11-2020

Ga in volledig vertrouwen naar deze garage, in de overtuiging dat alles goed zal zijn.

M. Brouwer (Zwolle)
19-11-2020

Ik ben al meer dan 18 jaar een tevreden klant !

FRITS BEUNK (ZWOLLE)
19-11-2020

Zeer klantvriendelijk, eerlijke inruil.

Dhr. Van der Maas
19-11-2020

Klantvriendelijk, vriendelijk personeel, goede service.

Erie Landstra (Hardenberg )
12-11-2020

Vanwege de uiterst klantvriendelijk benadering, de goede kennis van zaken. Ik ben altijd zeer prettig geholpen door zowel garagemedewerkers als receptiemedewerkers.

Marnix van Diepen (Heino)
12-11-2020

Vriendelijk. Behulpzaam. Meedenkend. Duidelijk. Servicegericht.

Amanda Leeftink (Zwolle)
12-11-2020

goed personeel, correct, vriendelijk en behulpzaam. Goede sfeer om te wachten tot de auto klaar is.

Mevr G. de Ruiter (Zwolle)
06-11-2020

Het is gewoon een top garage.

a westerhof (raalte)
04-11-2020

Nette representatieve dealer.

G.Scheffers (Zwolle)
04-11-2020

Al jaren klant zeer goed geholpen zo als altijd.

dhr henk disselhof (zwolle)
04-11-2020

Prettige sfeer, ter zake kundig en goed zaken kunnen doen.

Lotti (Nijverdal)
04-11-2020

Heldere en volledige voorlichting die niet zozeer primair gericht is op verkoop.

Peters (Dedemsvaart)
02-11-2020

Klantvriendelijk. Geduldig in uitleg. Maakt proefrit met ons, heeft alle tijd voor ons. Geeft advies met alle bijbehorende papieren. De auto stond nieuw klaar, versiert in het centrum van de winkel.

De heer k. Jongbloed (Dalfsen)
02-11-2020

Wij hadden zelf een betalingsoptie gemaakt. Toen we er achter kwamen was het weekend maar maandags was het al recht gezet! Super snelle afhandeling. Een pluim waard.

N. Van der Veer (Dalfsen)
29-10-2020

Ik ben al bijna 15 jaar klant en nog steeds naar volle tevredenheid.

Eddy Lammers (Zwolle)
29-10-2020

Fijne garaga, vakkunndig en vriendelijk personeel.

Richard Stremmelaar (Zwolle)
29-10-2020

Prima begeleiding bij de aanschaf, goede inruilprijs voor de vorige auto, en een perfect geregelde aflevering van de nieuwe auto.

Luuk Mulder (Zwolle)
29-10-2020

ik ben tevreden over garage Van Leussen Zwolle.

J.M.Schiltman-Mackor (Zwolle)
26-10-2020

Zeer nette garage, iedereen even vriendelijk, je wordt gewoon goed behandeld.

gerrit jansen (nijverdal)
22-10-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.