9,1
1.598 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Van Leussen

9,1

1.598 beoordelingen

Fantastische hybride ervaring Door klant- en servicegerichte opstelling van verkoper werd het mogelijk om showroommodel in 3 weken verkoopklaar te maken ipv 3 maanden wachten. Hybride CH-R 1.8 GR Sport rijdt fantastisch!

Peter van der Steen
18-09-2022

Heel fijne benadering en klantgerichtheid De verkoper was zeer vriendelijk en had alle tijd om mij te invormeren en tips te geven

N. Kooij
13-09-2022

Mijn eerste toyota En de service is top. Ze denken mee.

A. B
09-09-2022

Ook na de aankoop een welkome gast! Service is tegenwoordig net zo belangrijk als de auto zelf. Bij Toyota in Zwolle, krijg je een eerlijke prijs voor een fantastische auto. Na de verkoop bellen ze af en toe om te vragen of je tevreden bent. Ook na de koop blijf je een welkome gast. Met zeer vriendelijk personeel heb ik naast een betrouwbare, mooie auto ook een fijne plaats voor mijn onderhoud.

Toyota eigenaar
08-09-2022

Top bedrijf Alle aspecten van het kopen van een nieuwe auto zijn uitstekend behandeld. Het is een groot bedrijf maar in zijn persoonlijk contact een “ klein bedrijf”: zeer plezierig

RS
08-09-2022

Uitstekende service. Heel goede en klantvriendelijke service. De mensen in de werkplaats zijn altijd vriendelijk en meedenkend. Mijn auto loopt als een tierelier. Ben al jaren een zeer tevreden klant.

Toyota eigenaar
07-09-2022

Top garage Klantvriendelijk goede service top garage

H.C. K
28-08-2022

Goede service en altijd vriendelijk en behulpzaam. Goede service en altijd vriendelijk en behulpzaam.

F. V
26-08-2022

Zeer goed Zeer tevreden…!! Duidelijke afspraken en vriendelijk personeel…!!

Toyota eigenaar
17-08-2022

Goede service en klantvriendelijkheid Goede service en klantvriendelijkheid en mooie showroom Nette behandeling

A.A. Dekker
05-08-2022

De zaak waar de klant nog koning is Fijn om met Toyota Leussen Raalte zaken te doen alles prima

Ben
04-08-2022

Goede service, prima leenauto Keurig onderhoud, nieuwe banden volgens afspraak laten monteren ??

E.M.M. E
26-07-2022

Goede service fijne dealer. We zijn uiterst te vreden was de moeite waard.

M. D
20-07-2022

TOP bedrijf Al jaren een goed en betrouwbaar bedrijf met vriendelijke en vakbekwame medewerkers

A.J. Temmink
09-07-2022

Geweldige garage!

R. Van Saane
30-06-2022

goede service Ik ben tevreden over het servicen can mijn Toyota volgens de afspraken

P. W
29-06-2022

Zen momentjes Een bezoek aan deze dealer betekent voor mij altijd een stukje ontspanning. Prachtige lichte showroom, sleutels inleveren, volledig vertrouwen in de werkplaats, bakje koffie of leenauto mee en rustig wachten op bericht. Blijf het ook mooi vinden om een stukje geschiedenis aan de ene muur te zien en de visie voor de toekomst op de andere. Al met al een dealer die heel goed bij mij past en die ik iedereen wil aanraden. Zeker als je van de onderhoudsbeurt een zen momentje wil maken. (Moet je denk ik wel Toyota voor rijden ^-^) Bedankt aan alle medewerkers voor de fijne ervaringen tot nu toe!

Toyota eigenaar
23-06-2022

Zeer goede service. Ik ben uiterst tevreden over de service en klantvriendelijkheid. ik kan dan een eider die een (nieuwe) auto wil kopen aanraden deze bij gearage van Leussen aan te schaffen.

Toyota eigenaar
23-06-2022

Zeer goede service. Altijd een leenauto beschikbaar.

J. P
17-06-2022

Gewoon uitstekende service! Niet alleen uiterste behulpzaam, maar ook een geweldige deskundigheid bij deze dealer. Ik kom hier al meer dan 12 jaar .

A.J. H
10-06-2022

25000km beurt Toyota rav 4 2019 vorige week mijn Toyota naar Van Leussen Ommen gebracht voor een 25000 km beurt .het is een Toyota RAV 4 met een benzine motor en handgeschakeld . zeer goed en behulpvaardig geholpen kon er op wachten .ben zeer tevreden over zowel de dealer als de Toyota .

F. V
01-06-2022

klantgericht

Toyota eigenaar
01-06-2022

Klantvriendelijk! Dat ik de afspraak voor onderhoud vergeten was ging niet ten koste van een vriendelijke benadering. Achteraf werd ik nog gebeld om een eventuele reparatie door te spreken. Dik voor mekaar.

A. K
01-06-2022

H. K
11-05-2022

G. I
15-04-2022

Top bedrijf Hartelijke ontvangst en prima service.

Toyota eigenaar
15-04-2022

Goede service, nette behandeling en een mooie inruilwaarde Het inruilen van twee auto’s was geen probleem. Tijdens het wachten op levering van de auto zelfs een rit gemaakt met de verkoper. Hier werden de knoppen en dergelijke netjes uitgelegd.

H. O
14-04-2022

Onderhoud volgens schema. Ik ben tevreden over het onderhoud aan de auto, maar zou het wel fijn vinden als er enige belangstelling was van bijvoorbeeld een verkoper over hoe de auto bevalt en of ze nog iets voor je kunnen betekenen.

G. H
08-04-2022

Een prachtige uitstraling Wij zijn erg tevreden over onze 2e auto bij van Leussen .alleen nu een nieuwe auto . Hij heeft net zo n mooie uitstraling als het bedrijf en niet te vergeten zijn werknemers . Zowel de verkopers als de baliemedewerkers en de werkplaatsmedewekers ze zijn allemaal even attent voor de klant . Hier is de koffie altijd vers ??

K. V
08-04-2022

Groot onderhoud en apk Was heel tevreden maar zo heel fijn vinden als de auto ook van buiten door de wasstraat zou gaan na een grote beurt ??

Ruben
01-04-2022