9,1
1.393 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van Leussen

9,1

1.393 beoordelingen - Powered by TNS

Attent.

J.M.J. Frijlink (Nunspeet)
23-11-2020

Op alle punten zeer tevreden!!

Mevr Kok.
19-11-2020

Vriendelijke, behulpzame mensen, vakkundig advies, snelle afhandeling, fatsoenlijke prijzen.

Levina Kaarsemaker (Dalfsen)
19-11-2020

Vakmanschap, correct en vriendelijk.

Dhr. j. Visscher (Dalfsen)
19-11-2020

Ga in volledig vertrouwen naar deze garage, in de overtuiging dat alles goed zal zijn.

M. Brouwer (Zwolle)
19-11-2020

Ik ben al meer dan 18 jaar een tevreden klant !

FRITS BEUNK (ZWOLLE)
19-11-2020

Zeer klantvriendelijk, eerlijke inruil.

Dhr. Van der Maas
19-11-2020

Klantvriendelijk, vriendelijk personeel, goede service.

Erie Landstra (Hardenberg )
12-11-2020

Vanwege de uiterst klantvriendelijk benadering, de goede kennis van zaken. Ik ben altijd zeer prettig geholpen door zowel garagemedewerkers als receptiemedewerkers.

Marnix van Diepen (Heino)
12-11-2020

Vriendelijk. Behulpzaam. Meedenkend. Duidelijk. Servicegericht.

Amanda Leeftink (Zwolle)
12-11-2020

goed personeel, correct, vriendelijk en behulpzaam. Goede sfeer om te wachten tot de auto klaar is.

Mevr G. de Ruiter (Zwolle)
06-11-2020

Het is gewoon een top garage.

a westerhof (raalte)
04-11-2020

Nette representatieve dealer.

G.Scheffers (Zwolle)
04-11-2020

Al jaren klant zeer goed geholpen zo als altijd.

dhr henk disselhof (zwolle)
04-11-2020

Prettige sfeer, ter zake kundig en goed zaken kunnen doen.

Lotti (Nijverdal)
04-11-2020

Heldere en volledige voorlichting die niet zozeer primair gericht is op verkoop.

Peters (Dedemsvaart)
02-11-2020

Klantvriendelijk. Geduldig in uitleg. Maakt proefrit met ons, heeft alle tijd voor ons. Geeft advies met alle bijbehorende papieren. De auto stond nieuw klaar, versiert in het centrum van de winkel.

De heer k. Jongbloed (Dalfsen)
02-11-2020

Wij hadden zelf een betalingsoptie gemaakt. Toen we er achter kwamen was het weekend maar maandags was het al recht gezet! Super snelle afhandeling. Een pluim waard.

N. Van der Veer (Dalfsen)
29-10-2020

Ik ben al bijna 15 jaar klant en nog steeds naar volle tevredenheid.

Eddy Lammers (Zwolle)
29-10-2020

Fijne garaga, vakkunndig en vriendelijk personeel.

Richard Stremmelaar (Zwolle)
29-10-2020

Prima begeleiding bij de aanschaf, goede inruilprijs voor de vorige auto, en een perfect geregelde aflevering van de nieuwe auto.

Luuk Mulder (Zwolle)
29-10-2020

ik ben tevreden over garage Van Leussen Zwolle.

J.M.Schiltman-Mackor (Zwolle)
26-10-2020

Zeer nette garage, iedereen even vriendelijk, je wordt gewoon goed behandeld.

gerrit jansen (nijverdal)
22-10-2020

Moderne garage - fijn ontvangst en deskundig personeel. Tot nu toe heb ik geen nare ervaring gehad.

Dhr. A.D. de Waard (Ommen)
22-10-2020

Prettige garage met vriendelijke mensen.

J. Kleene
22-10-2020

Het bedrijf straalt vertrouwen uit. Ze kennen je en zijn aanspreekbaar als er kleine mankementjes zijn en die worden meestal direct verholpen. En je weet waar je aan toe bent bij onderhoud en of reparatie.

Rein Smit (Lemelerveld)
22-10-2020

Servicebeurt aan de Aygo gehad en is heel goed verlopen. Keurige prijsopgave gehad en de prijs klopte precies. En alles binnen ruim een halve dag. Goed werk Garage van Leussen.

Arie Liebeek (Dalfsen)
22-10-2020

Betrouwbaar, vriendelijk en netjes.

Eric van der Maas (Scheerwolde)
22-10-2020

Vriendelijk, goede service.

Lou Katers (Zwille)
22-10-2020

Vorig jaar kwamen jullie met verschillende soorten onderhoud. Ik heb toen gekozen voor geen pechhulpdienst van Toyota. Dit jaar had ik deze keuze niet en tot mijn verbazing kreeg ik toch nog het pasje voor pechhulpdienst. Waarom ben ik hier niet tijdig over geïnformeerd ?

K.A.M.Kauw (Zwolle)
22-10-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.