9,1
1.619 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Van Leussen

9,1

1.619 beoordelingen

Fijn bedrijf waar service een vanzelfsprekendheid is Al jaren zijn wij klant bij van Leussen. Wij waarderen de persoonlijke benadering en de service. Zij kennen hun klant! In deze tijd geen vanzelfsprekendheid.

Maartje
26-01-2023

Goed autobedrijf. Aardig personeel, vooraf bekende prijzen voor onderhoud.

J. M
19-01-2023

Goede service Goede prettige garage

Toyota eigenaar
19-01-2023

Goed bedrijf! Goed bedrijf, gastvrij met oog voor de klant en een goede service!

L. Koetsier
12-01-2023

Uitstekende service en prettige sfeer Voor de derde keer heb ik mijn auto bij dit bedrijf gekocht. Wanneer de verkoop en onderhandeling over de inruil van mijn auto prettig verloopt, vervolgens de service en het meedenken over het onderhoud meer dan goed is, en de auto van kwaliteit, dan kan ik alleen maar de hoogste score geven.

K.E. Frugte
10-01-2023

Afspraak is afspraak Mijn laren lange ervaring met deze dealer is gebaseerd op vertrouwen in het bedrijf. Als er al een keertje iets is, lampje bandenspanning, dan wordt je ook zo snel mogelijk geholpen en krijgt nog een kop koffie bovendien als je even moet wachten

Toyota eigenaar
06-01-2023

Betrouwbaar bedrijf Het is een garage die duidelijk is wat er moet en gaat gebeuren. Doet wat ie zegt.

Eric
03-01-2023

goede service zeer klantvriendelijk,alles volgens afspraak

Toyota eigenaar
03-01-2023

Heel tevreden met de service

Toyota eigenaar
28-12-2022

Zeer goede service. Ik ben zeer goed geholpen en ze geven vertrouwen.

Hans
21-12-2022

Goede service prettig personeel Tevreden over van leussen snelle service denken goed mee

Toyota eigenaar
20-12-2022

Uitstekende service Uitermate tevreden met de aankoop

R. Berentsen
01-12-2022

Super bedrijf in Dalfsen

Toyota eigenaar
29-11-2022

E. M
10-11-2022

Perfecte service Perfecte servicebeurt volgens afspraak, na afloop was de auto netjes gewassen

G. H
08-11-2022

Top bedrijf Tevreden klant

Charlotte
05-11-2022

Sympathieke verkoper. We zijn erg tevreden over de verkoper van onze splinternieuwe auto. Rustig heeft hij ons alles uitgelegd, en zijn sympathieke houding naar ons toe was doorslaggevend voor de keuze om de auto aan te schaffen bij van Leussen.

J.V.
28-10-2022

Prima service Ben tevreden , precies gehouden aan de afspraken , en snel de auto weer terug

A.D. S
20-10-2022

service kan beter

Toyota eigenaar
15-10-2022

Goede service Ik ben heel tevreden hoe ik begeleidt ben bij de aankoop van mijn auto en alles wat er bij hoort! Er was een gemoedelijke prettige sfeer.

A. G
12-10-2022

Een yaris cross, een dijk van een auto Prima dealer, zoals gewoon weer goed geholpen

E. V
07-10-2022

Fantastische hybride ervaring Door klant- en servicegerichte opstelling van verkoper werd het mogelijk om showroommodel in 3 weken verkoopklaar te maken ipv 3 maanden wachten. Hybride CH-R 1.8 GR Sport rijdt fantastisch!

Peter van der Steen
18-09-2022

Heel fijne benadering en klantgerichtheid De verkoper was zeer vriendelijk en had alle tijd om mij te invormeren en tips te geven

N. Kooij
13-09-2022

Mijn eerste toyota En de service is top. Ze denken mee.

A. B
09-09-2022

Ook na de aankoop een welkome gast! Service is tegenwoordig net zo belangrijk als de auto zelf. Bij Toyota in Zwolle, krijg je een eerlijke prijs voor een fantastische auto. Na de verkoop bellen ze af en toe om te vragen of je tevreden bent. Ook na de koop blijf je een welkome gast. Met zeer vriendelijk personeel heb ik naast een betrouwbare, mooie auto ook een fijne plaats voor mijn onderhoud.

Toyota eigenaar
08-09-2022

Top bedrijf Alle aspecten van het kopen van een nieuwe auto zijn uitstekend behandeld. Het is een groot bedrijf maar in zijn persoonlijk contact een “ klein bedrijf”: zeer plezierig

RS
08-09-2022

Uitstekende service. Heel goede en klantvriendelijke service. De mensen in de werkplaats zijn altijd vriendelijk en meedenkend. Mijn auto loopt als een tierelier. Ben al jaren een zeer tevreden klant.

Toyota eigenaar
07-09-2022

Top garage Klantvriendelijk goede service top garage

H.C. K
28-08-2022

Goede service en altijd vriendelijk en behulpzaam. Goede service en altijd vriendelijk en behulpzaam.

F. V
26-08-2022

Zeer goed Zeer tevreden…!! Duidelijke afspraken en vriendelijk personeel…!!

Toyota eigenaar
17-08-2022