9,1
1.519 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van Leussen

9,1

1.519 beoordelingen - Powered by TNS

Vergeleken met mijn eerdere ervaringen met andere garages ben ik zeer tevreden over deze garage. Zij hebben het probleem dat ik had opgelost en hebben uitgevoerd waar ik om vroeg. Ze hebben goede uitleg gegeven over wat ze gedaan hebben.

Marja van Roon (Bergschenhoek)
14-05-2021

Zeer tevreden over de garage en prima Toyota.

Raymond Nijenhuis (Ommen)
12-05-2021

Prettige mensen, goede service.

David (Ede)
12-05-2021

Vriendelijke medewerkers en zeer vakbekwame monteurs.

Dhr. Bal (Zwolle )
12-05-2021

Toonzaal ziet er netjes uit en behandeling is ook goed.

de heer lamers b j (haalderen)
07-05-2021

Goeie ervaring met Van Leussen Raalte. Opdracht is goed uitgevoerd. Alles correct.

Jan Smeenk (Raalte)
05-05-2021

Nette site.

F.Groen (Kampen)
05-05-2021

Al 21 jaar zeer goede ervaring en vriendelijke benadering.

N ,Kooij (Balkbrug)
30-04-2021

Bij van Leussen Raalte word je net als vroeger bij Morrenhof correct geholpen en geven vooraf duidelijkheid over de reparatiekosten. Prima garage!

Jannie Bosch (Welsum)
30-04-2021

Prima service, prima af te spreken, prima afgeleverd en alles volgens afspraak.

Hr. Stevens
28-04-2021

Al jaren klant.

Marco Linthorst (Dalfsen)
28-04-2021

Meer duurzaamheid en recycling.

Ebert A. Oosterwijk (Zwolle)
28-04-2021

Het is een goede garage met vakbekwame, vriendelijke mensen.

Jan (Dalfsen)
22-04-2021

Mijn dochter brengt 's morgens de auto daar naar toe, en krijgt een auto mee naar haar werk, prima geregeld.

Mevr. Tijmes - Gruppen
22-04-2021

Zeer tevreden.

Henk Sonius sr. (Ommen)
21-04-2021

Wij zijn al meer dan twintig jaar bij Van Leussen Ommen, ze zijn vakkundig, maken duidelijke afspraken, hebben voortreffelijke auto's en onderhouden ze wat mij betreft optimaal. Daarbij zijn het aardige mensen waar je je altijd welkom voelt.

Willem van der Windt (Balkbrug)
21-04-2021

Zeer net en goed bedrijf.

jaco zwiggelaar (zwolle)
21-04-2021

We worden altijd keurig en vlot geholpen. Er worden goede afspraken gemaakt en nagekomen. Ze hebben verstand van auto's.

Dhr J. Hutten
21-04-2021

De auto werd gehaald en gebracht volgens afspraak en verliep vlekkeloos voor een complete behandeling vandaar de volledige tevredenheid.

H.SCHURING (ZWOLLE)
21-04-2021

Goede communicatie, komen afspraken na.

Wesselink (Dalfsen)
15-04-2021

Vriendelijk én spontaan. Je weet waar je aan toe bent.

B.J.Schrijver (Wijhe)
14-04-2021

Wanneer ik een afspraak maak zou ik graag een prijsindicatie willen zien, zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Dhr. B.J Roke (Wezep )
14-04-2021

Duidelijke afspraken, kennis van zaken. Bij extra werkzaamheden overleg met daarbij horende meerprijs. Alvast een indicatie over eventuele toekomstige werkzaamheden.

Frans Zwakenberg (Heino)
14-04-2021

Heb al een aantal keren een nieuwe auto gekocht en ben erg goed geholpen.

H Meijer-Schiphof (Beererveld)
07-04-2021

Vriendelijk bedrijf waar nog alle tijd voor de klant wordt genomen. Goeie verhouding prijs kwaliteit. Men denkt mee met de klant. In een woord top.

Jelmer de Jong (Nieuwleusen)
07-04-2021

Werkzaamheden zijn niet binnen de afgesproken tijd geregeld (grote beurt). Ik kom speciaal naar Zwolle vanuit Harderwijk daar ik mijn RAV4 daar ook gekocht heb.

Dhr. G.Hartkamp (Harderwijk)
07-04-2021

Wij zijn al heel lang bij Van Leusden, eerst in Ommen en daarna in Raalte . Zijn altijd vriendelijk en goed in hun werk.

Mevrouw G Zehl (Raalte)
06-04-2021

Oplader moet niet nodig zijn.

J.A.Hillebrand
01-04-2021

Klantgerichtheid staat hoog in het vaandel; idem dito klantvriendelijkheid.

Henk Bruggeman (Zwolle)
01-04-2021

Zeer vriendelijk en correct.

Dhr .A.Bakker
01-04-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.