9,1
1.542 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van Leussen

9,1

1.542 beoordelingen - Powered by TNS

Ik heb met deze dealer zeer prettige ervaringen, zowel met het inruilen van onze vorige auto als met het onderhoud van onze huidige RAV 4.

Gert Cupido (Schoorl)
15-07-2021

Goede service, duidelijke communicatie, komen afspraken na.

Dhr. P. Mensink (Zwolle)
15-07-2021

Een goede garage met goede medewerkers, kwaliteit en betrouwbaarheid, fijn om hier altijd op terug te vallen.

Fam. van Riel (Zwolle)
12-07-2021

Klantvriendelijke en zorgvuldige behandeling.

th.w.vaatstra (Zwolle)
09-07-2021

Er werd eerlijke informatie gegeven omtrent de al dan niet uit te voeren extra werkzaamheden.

Geert Kluvers (Zwolle)
09-07-2021

Een keurige garage waar ze doen wat ze zeggen.

Henrie (Hoogeveen)
05-07-2021

Hele fijne garage. Heel vriendelijk en deskundig geholpen. Uitermate tevreden.

Mevrouw Brummelhuis
05-07-2021

Vakkundig geholpen.

Roel van Dam (Diepenveen)
30-06-2021

Gewoonweg super, niets op aan te merken.

Dick Krukkert (Nijverdal)
23-06-2021

Zeer hartelijke mensen en nu een grote regionale Toyota-dealer. Maar de kleinschaligheid en persoonlijke benadering gebleven. Dat spreekt mij aan.

Peter van Huizen (Raalte)
21-06-2021

Goede service en klantvriendelijkheid. Ook de aandacht van de verkoper die mij deze auto verkocht heeft.

Dhr.AADekker (Zwolle )
21-06-2021

Uitstekende service.

Henk Sonius sr (Ommen)
21-06-2021

Zeer prettig ontvangen. Fijne mensen.

Richard slagmolen (Almere)
11-06-2021

De verkoper heeft bijzonder alert en actief gereageerd op mijn eerste aanvraag voor een demo van de nieuwe Highlander. Door voorstellen van de verkoper heb ik een volledig nieuwe Highlander gekocht.

Paul Jansma (Almere Hout)
11-06-2021

Vriendelijk, veilig, persoonlijke professionele garage.

Hèlène Krale (Dalfsen)
07-06-2021

Afspraak is afspraak.

Xxx (Ommen)
03-06-2021

Tot voor kort waren we klant bij Morrenhof. Van Leusden heeft de garage overgenomen. Mijn “ervaring” bij Van Leusden is dus nog heel pril, maar ik hoop op een goede relatie in de toekomst net zoals we die hadden bij Morrenhof.

Dhr. H.Wiebols
03-06-2021

Een betrouwbare dealer met een prettige afhandeling van een plezierig verkoopproces.

Drs. Bart Joon (Dalfsen)
03-06-2021

Voel me echt klant is koning bij deze garage.

Fabian van leusen (Hellendoorn )
27-05-2021

Prima garage, alles volgens afspraak.

Gerrit Meijer (Dalfsen)
27-05-2021

Service, kwaliteit en correct, waar je nog gezien en er nog naar je geluisterd wordt, ofwel aandacht voor de vragen!

Wim van de Kamp (Zwolle)
27-05-2021

Goed bedrijf. Communiceert duidelijk naar de klant.

Irene (Westerhaar)
19-05-2021

Zeer behulpzaam.

Joke de Jong
19-05-2021

Vergeleken met mijn eerdere ervaringen met andere garages ben ik zeer tevreden over deze garage. Zij hebben het probleem dat ik had opgelost en hebben uitgevoerd waar ik om vroeg. Ze hebben goede uitleg gegeven over wat ze gedaan hebben.

Marja van Roon (Bergschenhoek)
14-05-2021

Zeer tevreden over de garage en prima Toyota.

Raymond Nijenhuis (Ommen)
12-05-2021

Prettige mensen, goede service.

David (Ede)
12-05-2021

Vriendelijke medewerkers en zeer vakbekwame monteurs.

Dhr. Bal (Zwolle )
12-05-2021

Toonzaal ziet er netjes uit en behandeling is ook goed.

de heer lamers b j (haalderen)
07-05-2021

Goeie ervaring met Van Leussen Raalte. Opdracht is goed uitgevoerd. Alles correct.

Jan Smeenk (Raalte)
05-05-2021

Nette site.

F.Groen (Kampen)
05-05-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.