9,1
1.530 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van Leussen

9,1

1.530 beoordelingen - Powered by TNS

zeer tereden

H Boes (Lutten)
17-03-2015

vooraf juiste prijsopgave dus geen verrassing achteraf, vriendelijk en behulpzaam personeel

Anoniem
12-03-2015

Zeer tevreden

Anoniem
12-03-2015

We zijn al jarenlang een zeer tevreden klant.

Anoniem
12-03-2015

Al zo lang klant bij deze garage, staan altijd voor je klaar, super service, klantvriendelijk, er is altijd koffie, zijn daar kind aan huis, geweldig, wij zijn superblij met onze garage

John van der Weide (Zwolle)
11-03-2015

Wij zijn zeer correct en vriendelijk te woord gestaan, eerst telefonisch en daarna in de showroom en de totale afwikkeling is naar wens verlopen, met wederzijds vertrouwen! Het feit dat wij van Enschede naar Ommen komen om een auto te bezichtigen en daarna nogmaals naar Ommen rijden om de auto te kopen wil wel wat zeggen, toch?

Richard en Iris Wisselo (Enschede)
10-03-2015

werkplaats OK voor aankoop liever naar Dalfsen

Diepenhorst
05-03-2015

Fijne Dealer correcte afhandeling en service goed uitgevoerd.

Dhr.T.A.J. Wichgers (Meppel.)
05-03-2015

Gewoon een goede garage

Anoniem
04-03-2015

Goede service.

A. Beekhof (Zwolle)
04-03-2015

Perfect contact en goede service

Riet Vrendenbarg/Kees van Santen (Doesburg)
04-03-2015

Het laat niets te wensen over

Anoniem
02-03-2015

Ik word altijd goed geholpen.

Anoniem
02-03-2015

Ik heb niets te klagen, alles klopt.

J. Groeneveld (Hattem.)
02-03-2015

omdat het goed is

H Baarslag (Oudleusen)
02-03-2015

Goede service, vakbekwaam, vriendelijk en behulpzaam personeel

Anoniem
25-02-2015

Met het bezit van een toyota ga je met plezier naar de garage voor een beurt!

Anoniem
25-02-2015

Zeer vriendelijke en correcte behandeling.

Anoniem
23-02-2015

Ik ben bejaard en aangewezen op de service van de garage. Het overleg is altijd prettig, de service snel, de wachttijd comfortabel met koffie en een prettige stoel om op te zitten. En de Yaris Verso van 2005 nog steeds de meest comfortabele, handige en betrouwbare auto die ik mij kan wensen.

Anoniem
18-02-2015

Klant- en service gerichte dealer. Gekwalificeerde medewerkers die de missie en visie van de organisatie weten uit te dragen in hun handelen.

Anoniem
18-02-2015

Meedenkend vriendelijk houd zich aan de afspraken

Jansen (Hoonhorst)
18-02-2015

8 = goed

Anoniem
18-02-2015

een goede dealer met goede afspraken

Anoniem
11-02-2015

Geen warme ontvangst

Anoniem
11-02-2015

Goede service, uitstekende behandeling, vakkundig uitgevoerde werkzaamheden ! ! !

Gerrit Vloedgraven (Hardenberg)
11-02-2015

gewoon goed voor elkaar kom er al jaren

Gerrit Nekkers (Hellendoorn)
11-02-2015

Het is klantgerichte garage met deskundige medewerkers

Anoniem
11-02-2015

komt de gemaakte afspraken na (prijsafspraak) bij afwijking wordt altijd contact opgenomen

Anoniem
09-02-2015

Een correct bedrijf waar gemoedelijke mensen werken

Jan Coster (Holten)
09-02-2015

Deskundig, vriendelijk, behulpzaam, geduldig. Dit geldt voor personeel in de werkplaats en in de receptie.

Jan van pijkeren (Dalfsen)
04-02-2015

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.