9,1
1.028 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van Leussen

9,1

1.028 beoordelingen - Powered by TNS

De Toyota-dealer Jan van Leussen en enkele van zijn medewerkers ken ik al jaren. Ondanks dat, reed ik tot drie jaar geleden nooit Toyota! Vorige week heb ik mijn tweede nieuwe Verso-S gekocht. Het contact is gemakkelijk en voor mij tot volle tevredenheid. Het is m.i. de kunst van een bedrijf om de klant met een tevreden gevoel de deur uit te laten gaan. Dat is het bedrijf dus weer gelukt.

Jan Scharloo (Zwolle)
26-08-2014

klantvriendelijk, goede uitleg over reparatie, afspraken worden nagekomen , snelle service, goede prijzen

J.G. Schirring (Zwolle)
13-08-2014

Prettige mensen . die mee denken met de klant !

Anoniem
06-08-2014

Ik ben al ruim 30 jaar klant bij deze dealer en heb veel respect voor hun kundige, informatieve en respectvolle werkwijze welke ze al deze jaren met ne zijn omgegaan.

Anoniem
31-07-2014

Het onderhoud wordt, met de daarbij behorende uitleg voor en tijdens het onderhoud, goed uitgevoerd. Het is een betrouwbaar adres en de klant wordt vriendelijk te woord gestaan.

Anoniem
31-07-2014

vriendelijke ontvangst, uitleg over te verrichten en verrichte werkzaamheden

Jan Pieter Hebly (Zwolle)
31-07-2014

Omdat ik op een kleinigheid na zeer tevreden ben over de manier waarop ik te woord ben gestaan en voorgelicht ben

Dhr F.Schepers (Bergentheim)
30-07-2014

Betrouwbaarheid, lage kosten, klantvriendelijk

Anoniem
30-07-2014

Prima service. Bekwaam en netjes personeel. Zeer klantgericht, denken mee met de klant en geven de juiste adviezen. Top dealer!

Anoniem
30-07-2014

De behandeling van klant en auto zijn prima

Oudman (Heino)
29-07-2014

De mensen in de garage zijn volledig aanspreekbaar en staan open voor genoemde problemen,proberen oplossingen te bedenken en onnodigekosten te beperken.

dhr.W.H.Linthorst (Zwolle)
29-07-2014

klant- en servicegericht, deskundig, goede prijs-kwaliteitsverhouding

Anoniem
25-07-2014

Vakbekwame mensen en no nonsens. Altijd vriendelijk en prettig in de omgang.Met name de chef.

Roel Everts (Hasselt)
25-07-2014

Kwaliteit en deskundigheid

Dhr. M. Both (Dedemsvaart)
24-07-2014

Goede prijs/kwaliteitverhouding, prettige service (zoals gratis leenfiets of -auto) en bovenal vriendelijke en deskundige mensen.

Angelique van Dijk (Nieuwleusen)
24-07-2014

Goede service en klant vriendelijk

Herman Laarman (Dalfsen)
24-07-2014

Zeer klantvriendelijk en deskundig.

Marijke Luijk (Bodegraven)
23-07-2014

Goede service, vriendelijke medewerkers.

Anoniem
23-07-2014

Het zijn zeer vriendelijk werknemers die er alle tijd voor nemen om je vragen te beantwoorden. Het is een betrouwbare dealer.

Vierhout (Nunspeet)
23-07-2014

Betrouwbaar, vriendelijk sociaal.

W Kroes (Hattem)
23-07-2014

Een garage met personeel en leiding waar je je wensen neerlegt en waar het automatisch goed komt.

Cornelis Krauwel (Dalfsen.)
23-07-2014

hij komt goed uit de bus

Herman Middelkamp (Zwolle)
23-07-2014

Prettig klimaat en goede informatie.

Anoniem
22-07-2014

vlotte en deskundige hulp

André van Gemerden (Spankeren)
22-07-2014

vertrouwd, vriendelijk

Anoniem
22-07-2014

Goed gevoel bij

Jan Obermeyer (Ansen)
22-07-2014

Goede ervaringen en je kunt altijd een kop koffie krijgen.

Anoniem
22-07-2014

Super service, goede prijs,vriendelijk personeel.een top garage.

w nijland (dalfsen)
22-07-2014

The garage personnel explain things so that you understand and the receptionists are always helpful

Anoniem
22-07-2014

Een goed, gemoedelijk en vriendelijk bedrijf, waar ik op een goede manier wordt geholpen en bij gebreken er goed geluisterd wordt. Goed overleg met de klant.

Anoniem
22-07-2014

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.