9,1
1.710 beoordelingen
1141_TO_Webbeelden_Toyota_Betaalplan_1920x1080_04

Private Lease of financieren

Kies de financiering die bij je pas

Geld lenen kan in meerdere vormen en soorten leningen. Het Toyota Betaalplan van Toyota Financial Services is een vorm van huurkoop, ook wel aflopend krediet genoemd. Hierbij betaal je een vast termijnbedrag om de lening terug te betalen. De rente, en daarmee het termijnbedrag, blijft tijdens de hele looptijd gelijk.

Bereken je maandbedrag
Wat houdt huurkoop in?

Huurkoop is het beste te vergelijken met een mobiel telefoonabonnement. Je betaalt je auto af via een vast maandbedrag. Van tevoren bepaal je hoelang het abonnement – of in dit geval de financieringstermijn voor je auto – loopt. De auto die je via huurkoop financiert, is gedurende de looptijd van de financiering juridisch eigendom van Toyota Financial Services. Heb je alle termijnen van het Toyota Betaalplan betaald en de lening volledig afgelost? Dan word je volledig eigenaar van de auto. Binnen deze vorm van financiering zijn de onderhoudskosten, de autoverzekering en de wegenbelasting voor eigen rekening.

1141_TO_Webbeelden_Toyota_Betaalplan_1920x1080_09
1141_TO_Webbeelden 2_Toyota_Betaalplan_1920x1080_1
Wat is Private Lease?

Private Lease is ook een vorm van financiering, maar je wordt na de looptijd van het leasecontract geen eigenaar van de auto. Na afloop van het leasecontract kun je het contract verlengen, een ander leasecontract aangaan of de auto kopen, al dan niet via het Toyota Betaalplan. Kies je voor Toyota FlexLease, dan kun je al na 12 maanden kosteloos opzeggen of wisselen naar een andere auto. In tegenstelling tot financieren, zijn bij Private (Flex)Lease het onderhoud, de belasting en de verzekering van de auto inbegrepen. Je betaalt alleen nog de brandstof of de elektriciteit.

Bereken jouw maandbedrag
Koop met Toyota Betaalplan (Huurkoop)
  • Een vast bedrag per maand.
  • Maandbedrag excl. onderhoud, belasting, verzekering en brandstof.
  • Flexibel – Je bepaalt zelf hoeveel kilometer je rijdt.
  • Aan het einde van de looptijd: Je bent eigenaar van de auto.
Private Lease
  • Een vast bedrag per maand.
  • Maandbedrag incl. onderhoud, belasting en verzekering. Brandstof betaal je zelf.
  • Een vast aantal kilometers per jaar (jaarkilometrage) – Bij meer kilometers betaal je een opslag.
  • Aan het einde van de looptijd: Je levert de auto in. Je bent geen eigenaar van de auto.