9,1
1.608 beoordelingen
header_van_leussen

kies voor de nr. 1: de toyota proace electric

test duurzaam ondernemen in de bestelauto van het jaar

Maak kennis met de Toyota Proace Electric. Betrouwbaarheid en innovatie gaan bij Toyota hand in hand. Zo pionieren we al decennialang op het gebied van duurzaamheid en batterij elektrische voertuigen. De Proace Electric is niet voor niets “Bestelauto van het Jaar 2022” geworden. Een volwaardige bestelbus, maar dan 100% elektrisch. Dus geen last van hoge brandstofprijzen. Profiteer nu van de gratis testperiode bij Van Leussen.

Emissievrije binnenstad
Zwolle streeft naar een schone en aantrekkelijke binnenstad waar leefbaarheid en bereikbaarheid hand in hand gaan. Vanaf 2025 wordt dan ook het gebied binnen de stadsgrachten (met een overgangsregeling) een emissievrije zone voor stadslogistiek. Alleen bestel-, vracht- en bouwverkeer zónder CO2 uitstoot is dan nog welkom in het gebied. Gebruik je als ondernemer nu nog een diesel- of benzinebestelbus in de Zwolse binnenstad? En zoek je een volwaardig elektrisch alternatief? Test dan nu gratis de Toyota Proace Electric. Besluit je daarna de Proace (City) Electric aan te schaffen, dan ontvang je bovendien een aantrekkelijke financiële bijdrage.

MicrosoftTeams-image (10).png
848_TO_Electrisch_rijden_actie_Zwolle_VanLeussen_Actiepagina_1140x420_2.jpg
848_TO_Electrisch_rijden_actie_Zwolle_VanLeussen_Actiepagina_555x249_7.jpg

Alles voor de moderne ondernemer
Wat maakt de Proace Electric tot de nr. 1 keuze? Om te beginnen, is het een volwaardige en uiterst praktische bus. En 100% elektrisch, dus geen last van hoge brandstofkosten. Met een actieradius tot 330 kilometer (WLTP) en een laadvermogen tot 1.000 kg (hoogste in z’n klasse) maakt de Proace Electric de weg vrij om duurzaam te ondernemen. Je hebt de keuze uit twee accupakketten (50 of 75 kWh), drie lengtes en speciale kant-en-klare uitvoeringen.

Vraag proefrit aan Meer info over de Proace Electric

Meer goed nieuws: Proace City Electric
Naast de Proace Electric is er ook de Proace City Electric. Een compacte stadsbus met een indrukwekkend laad- en trekvermogen tot 850 kg en een actieradius tot 275 kilometer (WLTP). Bij een snellaadstation laad je ’m bovendien in een half uur tot 80% vol. De Proace City Electric is verkrijgbaar in een bedrijfswagen- en personenwagenversie. Bewuster ondernemen, zónder concessies? Kies dan nu voor de Proace Electric of Proace City Electric en profiteer bovendien van aantrekkelijke (overheids)subsidies. Je voordeel kan oplopen tot wel duizenden euro’s. Meer weten? Bij van Leussen vertellen we je er graag meer over.

848_TO_Electrisch_rijden_actie_Zwolle_VanLeussen_Actiepagina_555x249_11.jpg
Vraag proefrit aan Meer info over de Proace City
848_TO_Electrisch_rijden_actie_Zwolle_VanLeussen_Actiepagina_1140x420_9.jpg
848_TO_Electrisch_rijden_actie_Zwolle_VanLeussen_Actiepagina_555x249_4.jpg

Voordelen elektrisch rijden

  • Welkom in alle milieu- en emissievrije zones;
  • Géén CO2 uitstoot, fiscaal voordeel bij aanschaf;
  • Lage onderhouds- en oplaadkosten
  • Positief imago

Zo werkt ’t
Wil je de nr. 1 elektrische bestelbus testen? Neem dan gewoon contact met ons op, dan leggen we samen een probeerperiode vast. Na deze periode zullen wij je een vrijblijvend aanbod doen. Besluit je de Proace (City) Electric aan te schaffen, dan helpen we je ook met het aanvragen van de subsidies en financiële voordelen (SEBA, MIA\Vamil subsidies). En er is meer goed nieuws, want Toyota geeft vanaf nu tot 10 jaar garantie tot maar liefst 200.000 kilometer*. Zien we je binnenkort?

848_TO_Electrisch_rijden_actie_Zwolle_VanLeussen_Actiepagina_555x249_8.jpg
Neem contact op

* Toyota biedt tot 10 jaar of 200.000 kilometer garantie voor zowel nieuwe als bestaande klanten, voor nieuwe maar ook gebruikte auto’s. Door het onderhoud uit te laten voeren door een Toyota dealer of Erkend reparateur in Nederland kunnen we de betrouwbaarheid blijven garanderen. Vraag uw dealer naar de voorwaarden of lees de Algemene Voorwaarden online.